«Δε μου άρεσε! Είναι ντροπή αυτό...» - Η δημόσια έκκληση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Ελένη Μενεγάκη

«Τα πράγματα είναι σοβαρά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δε μου άρεσε! Είναι ντροπή αυτό...» - Η δημόσια έκκληση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 19/6 η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μίλησε αναλυτικά με τον παρουσιαστή για όλα (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμά της για τις πλαστικές στο πρόσωπό της), φτάνοντας και στο "καυτό" θέμα των τελευταίων μηνών, που δεν είναι άλλο από τα follow και τα unfollow στα social media.

Ο Νίκος Μουτσινάς, δηλαδή, ρώτησε την τραγουδίστρια εάν την ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου με τον Ματέο Παντζόπουλο) στο Instagram, διότι εκείνον δεν τον ακολουθεί. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να πάρει το αυστηρό της ύφος και να κάνει δημόσια έκκληση στην παρουσιάστρια του MEGA.

Η δημόσια έκκληση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Μενεγάκη

«Ελένη, άκουσε με λίγο. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ελένη, αυτό δε μου άρεσε που μου είπε τώρα ο Νίκος. Είναι ντροπή αυτό. Δεσμεύεσαι. Είναι σαν να το κάνω εγώ. Εμείς είμαστε οικογένεια, αδερφές, ξαδέρφες, ό,τι θες. Η μαμά σου λέει ότι μοιάζουμε. Η κυρία Γεωργία, η κυρία Ζέτα, λέει ότι μοιάζουμε σαν αδελφές.

Ελένη! Σαν αδερφή στο ζητάω, ακολουθείς τον Νίκο τώρα! Απογοητεύτηκα εγώ τώρα. Ακολουθιόσασταν; Επειδή την ξέρω, είναι κουλαμάρα αυτό τώρα. Δε σε ξεακολούθησε. Δεσμεύτηκα εγώ. Θα πάω εγώ στο κινητό της και θα σε ακολουθήσω. Δεσμεύτηκες τώρα Ελένη, θα εκτεθώ στο πανελλήνιο», είπε χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση της Ελένης στη σχέση της τραγουδίστριας με τον Γιώργο Λιάγκα

Τελευταία μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 έχει γίνει γνωστό, πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον παρουσιαστή συχνά να κάνει αναφορές στο πρόσωπο της.

Το παρασκήνιο της σχέσης τους να σας θυμίσουμε εδώ, πως δεν είναι το καλύτερο μιας και παλιότερα δεν είχαν ευχάριστες σχέσεις, παρά το γεγονός ότι ήταν και γείτονες. Όλα αυτά βέβαια αποτελούν παρελθόν με το Λιάγκα να παίζει στο video clip της Νατάσας, κάτι που εμείς σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι!

Η νέα αυτή εξέλιξη της σχέσης του Λιάγκα με τη Θεοδωρίδου έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια, μεταξύ αυτών και της κουμπάρας της τραγουδίστριας, Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της την Τρίτη 2/5.

Η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη όταν πληροφορήθηκε, πως δηλαδή ο Λιάγκας θα έχει και νέο ρόλο σε λίγες ημέρες σε μία προσπάθεια να είναι μοντέλο στο νέο video clip της Θεοδωρίδου.

«Ο Γιώργος Λιάγκας σε βίντεο κλιπ της Νατάσας; Πολύ με διασκεδάζει, ξέρεις τι ε...μου είπαν ότι έλεγε σήμερα, όχι μόνο ότι παίζει στο βίντεο κλιπ, αλλά ότι παίζει και με το αμάξι του. Εντάξει, εμένα πολύ μου άρεσε σαν ιδέα και με διασκέδασε, γιατί είναι κάτι που δεν το περιμένεις, είναι λίγο κόντρα, αλλά είναι ωραίο», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.