«Δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά, ποτέ!» - Το ξεκαθάρισμα της Θεοδωρίδου για πλαστικές επεμβάσεις

Τι έχει κάνει πάνω της και τι όχι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά, ποτέ!» - Το ξεκαθάρισμα της Θεοδωρίδου για πλαστικές επεμβάσεις

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1, η οποία δημοσιεύτηκε στο κανάλι του στο Youtube με την τραγουδίστρια να ανοίγει την καρδιά της για πολλά ζητήματα.

Σε όσες δηλώσεις έχουμε δει την Νατάσα να κάνει από την αρχή της καριέρας της μπορούμε να πούμε, πως μιλάει πολύ ειλικρινά τόσο για την προσωπική της ζωή, την οικογένειά της και την καριέρα της στη μουσική!

Τα σχόλια, που έχει δεχτεί η Θεοδωρίδου ποικίλουν, με τον κόσμο να έχει δώσει μεγάλη σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση, θίγοντας μάλιστα κάποιοι και τις αισθητικές επεμβάσεις, με την Νατάσα να απαντάει επ' αυτού (δείτε εδώ πόσο έχει αλλάξει η Νατάσα και 14 άλλες Ελληνίδες τραγουδίστριες μέσα στα χρόνια).

Η απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως, γιατί τότε ήμουν και πολύ πολύ μικρότερη και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας...Ντάξει το καταλαβαίνω, καμία φορά η ιδέα σε κάνει να πιστέψεις κάτι...τώρα δε μπορώ να σας πω τα μυστικά μου, κοιμάμαι καλά, αλλά δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά ποτέ, φοβάμαι! Φοβάμαι τα ενέσιμα...Δεν είμαι αρνητική καθόλου...η ομορφιά είναι ωραία», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο χορός της Νατάσας χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τα μαλλιά της πιασμένα κοτσιδάκια

Η τραγουδίστρια, μπορεί όσο τα παιδιά της ήταν μικρά να προσπαθούσε να τα κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές τους στα social media και ξεσηκώνει το κοινό της.

Πολύ πρόσφατα, η μικρότερη κόρη της είχε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ πόσο χρονών είναι) και δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την έκπληξη που της ετοίμασαν, ενώ τις προάλλες δημοσίευσε στην πλατφόρμα του Tik Tok ένα βιντεάκι μαζί με την Ανδριάνα για να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο για τις γιορτές, χορεύοντας το Wednesday Challenge που έχει γίνει viral αυτό το διάστημα, λόγω της σειράς στο Netflix.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ίδια παρουσιάζεται εντελώς άβαφη, με πιασμένα τα μαλλιά σε κοτσιδάκια σαν μικρό κορίτσι και "τα δίνει όλα", ενώ ξεσπά σε γέλια δίπλα στην μικρή της αδυναμία.