«Να πω λίγο πού την πάτησε η Μαρία;» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ακούσει να έχει κανείς πρόβλημα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να πω λίγο πού την πάτησε η Μαρία;» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Η Μαρία Κορινθίου, λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και το Πρωινό του ΑΝΤ1 σταματήσει για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή εκπομπή του καναλιού για το επόμενο διάστημα, έληξε την συνεργασία της και, μάλιστα, προβλήθηκε και η ανακοίνωση του σταθμού το πρωί της Δευτέρας 19/6 στον αέρα, πράγμα που σημαίνει πως αποχώρησε και επίσημα (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιάγκα).

Η ηθοποιός είχε πραγματοποιήσει ήδη κάποιες δηλώσεις λίγες ημέρες πριν βγει η απόφαση, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της με το κανάλι, ωστόσο ολόκληρο το ρεπορτάζ της αποχώρησης προβλήθηκε στον αέρα του ALPHA και στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να θέλει να εκφράσει την δική της άποψη, λέγοντας πως η Μαρία Κορινθίου "την πάτησε".

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Να πω λίγο την προσωπική μου γνώμη, πού την πάτησε η Μαρία; Μπορεί να έχει χίλια δίκια και δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά θα μάθουμε. Σε όλους μας έχει συμβεί και το έχουμε πει κι εδώ άπειρες φορές να πούμε, "φεύγω δεν μπορώ, δεν αντέχω", αυτό συμβαίνει σε όλες τις δουλειές του κόσμου. Η δήλωση όμως στις τηλεοπτικές κάμερες, έξω από το στούντιο της εκπομπής ήταν εν βρασμώ. Εν βρασμώ μπορεί να πεις πράγματα που μετά σαν επαγγελματίας μπορεί να μετανιώσεις, ακόμη και εάν έχεις χίλια δίκια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ενώ όσον αφορά στη συνεργασία της με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ακούσει να έχει κανείς πρόβλημα από τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του».