«Όλο αυτό ξεκίνησε από ένα...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

«Δεν νομίζω ότι δικαιολογεί να βγεις και να εκτεθείς. Γιατί εκτίθενται όλοι στην συγκεκριμένη περίπτωση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όλο αυτό ξεκίνησε από ένα...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

Η πρόωρη αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολύ τους τηλεθεατές αλλά και τα media, εδώ και μέρες, διότι η ηθοποιός μέσα από κάποιες δηλώσεις που είχε παραχωρήσει, έδειχνε να είναι τρομερά ενοχλημένη με το κανάλι, μέχρι που τα νέα επιβεβαιώθηκαν το πρωί της Δευτέρας 19/6 με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού στον αέρα της εκπομπής.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, λοιπόν, θέλησε να σχολιάσει τα γεγονότα μέσα από την δική της εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα, στο κανάλι του OPEN, την ίδια ημέρα, εξηγώντας πως την συμπεριφορά της, η Μαρία Κορινθίου εκτέθηκε.

Η δήλωση της Μπέττυς Μαγγίρα για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Προφανώς είναι εκτός ορίων και εκτός εαυτού και φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα. Όλο αυτό ξεκίνησε από ένα εμπορικό που ήταν να παρουσιάσει και δεν το παρουσίασε η ίδια. Δεν θεωρώ βέβαια ότι αυτό είναι η αιτία να βγεις και να κάνεις αυτές τις δηλώσεις πριν ακόμα τελειώσει η εκπομπή. Για μένα θα έπρεπε να κάνει λίγο υπομονή που προφανώς δεν έχει», είπε αρχικά για τις δηλώσεις της σχετικά με την δυσαρέσκειά της για τον ΑΝΤ1 (δείτε τις εδώ).

Και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι δικαιολογεί να βγεις και να εκτεθείς. Γιατί εκτίθενται όλοι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η εκπομπή, η ίδια, όλοι. Άρα δεν νομίζω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα, ότι δεν παρουσίασε ένα εμπορικό. Αυτό το πράγμα χτίζεται πολύ καιρό. Επειδή τους τελευταίους μήνες είχε ακουστεί, ότι η Μαρία και ο Γιάννης θα παρουσίαζαν το πρωινό του Star, απαντούσαν οι παρουσιαστές του Star, απαντούσε η Μαρία και υπήρχε ένα ping pong δηλώσεων που την ίδια μπορεί να την έφερε σε μία άσχημη θέση. Να αισθανόταν ότι έπρεπε να μιλήσει ή να δικαιολογήσει πράγματα.

Σε αυτή την περίπτωση η δική μου ταπεινή θέση είναι ότι δεν πρέπει να λες τίποτα και να κρατάς μία απόσταση από τα πράγματα, να δεις τι ακριβώς συμβαίνει, να τελειώσει το συμβόλαιό σου με την εκπομπή, να πας σπίτι σου και μετά να βγεις και να πεις ό,τι θέλεις».

Διαβάστε επίσης: Πρωινό: «Συνδέθηκα με ανθρώπους και με άλλους δυο-τρεις όχι» - Η μακροσκελής ανάρτηση της Κορινθίου για την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1