Πρωινό: «Συνδέθηκα με ανθρώπους και με άλλους δυο-τρεις όχι» - Η μακροσκελής ανάρτηση της Κορινθίου για την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1

«Με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mariakorinthiou - instagram
mariakorinthiou - instagram

Υπήρχε εδώ και καιρό στον αέρα μία φήμη γύρω από το όνομα της Μαρία Κορινθίου, πως δε θα είναι από του χρόνου στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα μέλος της ομάδας του Πρωινού κάτι, που επιβεβαιώθηκε οριστικά τη Δευτέρα 19/6 (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρετώντας την Μαρία και αφήνοντας παράλληλα κάποιες αιχμές αναφορικά με τις τελευταίες δηλώσεις της σε άλλο κανάλι (δείτε εδώ όσα είπε ο Λιάγκας).

Η Μαρία Κορινθίου από τη μεριά της λίγο μετά την ανακοίνωση έκανε ένα χιουμοριστικό story και στη συνέχεια ήρθε μια μακροσκελής ανάρτηση στο instagram από την οποία εξηγούνται πολλά για τη λήξη της συνεργασίας της με το σταθμό.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων.
Όλα καλά και ευλογημένα!
Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.
Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες, αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα.
Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι.
…..Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! ❤️
Εις στο επανιδείν», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

Η χαριστική βολή της Μαρίας Κορινθίου στον ΑΝΤ1

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού φεύγοντας από το συγκεκριμένο πόστο, που μετά από λίγο καιρό ανέλαβε η Μαρία Κορινθίου και τώρα φεύγει κι αυτή, να άφησε πολλά ερωτηματικά πίσω της για το τι συνέβη, αφού ποτέ δεν δήλωσε ούτε άφησε να εννοηθεί κάτι, η Μαρία από την άλλη όμως, με τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις της δείχνει εντόνως την δυσαρέσκειά της.

Η χαριστική βολή για τον σταθμό φαίνεται να ήταν η δήλωση που έκανε η Μαρία Κορινθίου μέσα στο ΣΚ: «Η κατάσταση είναι… Amber Alert, αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής. Κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν έχω πια υπομονή, την έχω χάσει με το Πρωινό» (δείτε εδώ το βίντεο και τι άλλο είπε).

Κάπως έτσι ο σταθμός αποφάσισε να επισπεύσει το αποχαιρετιστήριο! Πως να κρατούσε άλλωστε έναν άνθρωπο που δεν περνάει καθόλου καλά εκεί;

Ο τσακωμός με την Φωτεινή

Όπως αποκαλύφθηκε, βέβαια, στην εκπομπή happy day ένα από τα σκηνικά που είχαν αρχίσει να δημιουργούν ένταση στην Μαρία ήταν κι ένας τσακωμός που είχε με την Φωτεινή, στα καμαρίνια της εκπομπής για κάτι σκουλαρίκια...

Η Λίτσα Πατέρα το πρόβλεψε

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η αγαπημένη κυρία Λίτσα τα ξέρει όλα! Την Παρασκευή 16/6 που ήταν και η τελευταία ημέρα της Μαρίας στο Πρωινό στις προβλέψεις της είπε τα πάντα με εκείνη να ξεφυσά!