MAD VMA 2023: Ταρακουνήθηκε όλο το γήπεδο - Πανικός με τον χορό του Σάκη Ρουβά στην πίστα

Αποκλειστικά βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MAD VMA 2023: Ταρακουνήθηκε όλο το γήπεδο - Πανικός με τον χορό του Σάκη Ρουβά στην πίστα

Τα MAD VMA 2023 είναι από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις ολόκληρης της χρονιάς, κι αυτό γιατί βραβεύονται πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες και αναδεικνύονται ακόμη περισσότεροι, ενώ οι εμφανίσεις που πραγματοποιούνται μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη των θεατών για χρόνια, με πολλά από τα κομμάτια να γίνονται αγαπητά και viral με τον τρόπου που αυτά ερμηνεύονται πάνω στη συγκεκριμένη σκηνή.

Μία από τις φετινές εμφανίσεις, λοιπόν, που σίγουρα θα συζητηθεί και δεν θα ξεχαστεί είναι αυτή του Σάκη Ρουβά (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη του), ο οποίος τραγούδησε πολλά κομμάτια του και ταρακούνησε ολόκληρο το στάδιο με τις χορευτικές του κινήσεις. Βέβαια, ερμήνευσε και μερικές μπαλάντες για τις ρομαντικές ψυχές και όλα αυτά σας τα εξασφάλισε το YOUWEEKLY αποκλειστικά.

Διαβάστε επίσης: Το αφιέρωσε στο μωρό της - Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή

Ο χορός του Σάκη Ρουβά στα MAD VMA 2023

Γιατί διαλύθηκε το "σχήμα" του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Το σχήμα της χρονιάς ήταν αναμφισβήτητα ο Σάκης Ρουβάς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που μάγεψαν το κοινό της Αθήνας με τις μοναδικές τους εμφανίσεις στο Teatro. Κι εκεί που όλοι πίστευαν πως αυτοί οι δυο θα ανανεώσουν και για την επόμενη σεζόν... NOT!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας 19/6 στο Happy Day από την Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Ρουβάς έκλεισε με τις Μέλισσες!

Δείτε επίσης: Άφωνος ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάνω στη σκηνή - Η έκπληξη του Σάκη Ρουβά για την γιορτή και τα γενέθλιά του

«Πέρα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και το πολιτικό θα εξειδικευτούμε και στης νύχτας. Με πήρε τώρα μια αγαπημένη μου φίλη στο διάλειμμα και μου λέει γυρνώντας από την Σύμη ανακοίνωσες πως ο Ρουβάς και ο Αργυρός θα είναι μαζί του χρόνου από τα Χριστούγεννα και μετά στο ανακαινισμένο Teatro αλλά θέλω να σου πω ότι έχεις χάσει ένα κομμάτι του ρεπορτάζ. Από νωρίς το φθινόπωρο ο Ρουβάς θα είναι με τις Μέλισσες. Λέω μα δεν γίνεται αφού υποτίθεται είχαν συμφωνήσει και μου λέει όχι δεν είχαν υπογράψει, εχθές έδωσαν τα χέρια με τις Μέλισσες θα είναι στο Έναστρον, εκεί που ήταν με την Δέσποινα Βανδή», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.