Mad VMA 2023: Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου φιλήθηκαν στο στόμα (Βίντεο)

Το κοινό άρχισε να τσιρίζει ασταμάτητα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Mad VMA 2023: Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου φιλήθηκαν στο στόμα (Βίντεο)

Μπορεί η φετινή βραδιά των Mad VMA 2023 να μην είχε ευτράπελα και τσακωμούς σαν άλλες προηγούμενες χρονιές αλλά σίγουρα είχε μαγεία και πολύ πάθος. Από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησαν οι αφίξεις στο Γήπεδο Tae Kwon Do (δείτε εδώ τι εμφανίσεις των επώνυμων) ενώ το κέφι κορυφώθηκε προς το τέλος της νύχτας, όταν στη σκηνή ανέβηκαν οι δύο pop star, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα.

Οι συνονόματες τραγουδίστριες τραγούδησαν ένα mix από τις πιο πετυχημένες τους επιτυχίες, από τις οποίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν το My Number One και το Fuego! Στο κλείσιμο της εμφάνισής του η Φουρέιρα έδωσε ένα πεταχτό φιλί στην Έλενα κάνοντας το κοινό να παραμιλάει!

Η εμφάνιση Φουρέιρα - Παπαρίζου στα Mad VMA 2023

Η Ελένη Φουρέιρα δάκρυσε on stage

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν εκείνη που κέρδισε το βραβείο της πιο μοντέρνας καλλιτέχνιδας της χρονιά με το τραγούδι "Συγκινητικά συγκινήθηκα" και αμέσως ανέβηκε στη σκηνή να το παραλάβει.

Το κοινό άρχισε να φωνάζει το όνομά της και η ίδια δεν άντεξε και δάκρυσε, εξηγώντας πως λόγω της μητρότητας έχει γίνει πλέον πολύ ευσυγκίνητη. Μίλησε, λοιπόν, για όλες τις μανούλες εκεί έξω και τους αφιέρωσε το βραβείο της, ενώ άρχισε να τραγουδάει μαζί με τους θεατές το κομμάτι που την έφερε στην κορυφή.

«Έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη από τότε που έχω γίνει μαμά. Ίσως η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου... όχι ίσως! Είναι η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου. Οι γυναίκες οι μοντέρνες είναι αυτές που μπορεί να είναι και μανούλες και πετυχημένες και να δουλεύουν και να κάθονται σπίτι και να κάνουν ότι θέλει η καρδιά τους. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο μου σε όλες τις γυναίκες, που είναι καταπληκτικές, σε όλες τις νέες μανούλες και να τους πω μέσα από την καρδιά μου ότι είστε υπέροχες και τα πάτε πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πέρα από το ότι συγκινούμαι πάρα πολύ, έχω και ένα άλλο πρόβλημα. Ζεσταίνομαι και πάρα πολύ και ζεσταίνεστε κι εσείς απόψε βλέπω, έτσι; Πάμε να το κάνουμε ακόμα πιο ζεστό το κλίμα;», ξεκινώντας αμέσως να ερμηνεύει ακαπέλα το τραγούδι με το οποίο κέρδισε.