«Δεν έχω έρθει και ούτε θα ξαναπάω...» - Το δημόσιο άδειασμα του Αρναούτογλου στην Ελένη Μενεγάκη

Μοιράστηκε το παράπονό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν έχω έρθει και ούτε θα ξαναπάω...» - Το δημόσιο άδειασμα του Αρναούτογλου στην Ελένη Μενεγάκη

Τη Δευτέρα 20/6 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Τhe 2night show με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να ανοίγει την καρδιά του σχετικά με δικά του προσωπικά ζητήματα και με άλλα, που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά του.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου να παίρνει το λόγο και να κάνει άλλο ένα παράπονο στον αέρα αυτή τη φορά για την Ελένη Μενεγάκη, στης οποίας την εκπομπή ανήκει ο Ουγγαρέζος.

Δείτε επίσης: «Πάνω σε αυτό...» - Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου για όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε Μενεγάκη & Πούμπουρα

Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Ελένη Μενεγάκη

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια. Της έχω μια μεγάλη εκτίμηση, το μόνο που με έχει τσαντίσει είναι ότι δεν έχει έρθει ποτέ σε αυτή την εκπομπή. Με έχει πειράξει πάρα πολύ αυτός είναι ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει. Και ούτε θα ξαναπάω στην Ελένη αν δεν έρθει. Στον Θέμο Αναστασιάδη τον συγχωρεμένο πήγαινε ανά τακτά διαστήματα, αλλά το κλείνω αυτό», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελένη

«Με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό που ακουγόταν για μένα και την Ελένη Μενεγάκη. Όμως αγαπώ τόσο πολύ τη δουλειά μου. Είναι θλιβερό να παραδεχτώ ότι ισορροπώ μέσα από αυτή την δουλειά είναι η ζωή μου μέχρι αυτή την ώρα. Ξεπέρασα τον θάνατο των γονιών μου μέσα από αυτή τη δουλειά και όποτε δεν είμαι καλά στη δουλειά καταφεύγω κι αυτό έκανα και τώρα έκανα την δουλειά όπως έχω συμφωνήσει να το κάνω. Ευθυγράμμισα το βλέμμα μου στην ομάδα μας. Έτσι έχω μάθει να λύνω τα προβλήματα. Ούτε με δημόσιες τοποθετήσεις, ούτε με το να απαντάω στον ένα και στον άλλο. Εγώ δεν επιβεβαιώνω ότι υπήρξε πρόβλημα. Ξεκίνησε μία κουβέντα στην οποία ενεπλάκη το όνομά μου και δεν απάντησα και δεν θα το κάνω και τώρα.

Ναι θα είμαι του χρόνου στην Ελένη έχω συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά. Είναι επιλογή της Ελένης να κάνει τη συγκεκριμένη εκπομπή με όποιο τίμημα και μένα είναι μία ανάσα, μετά από μία περίοδο που ήμουν στα χαρακώματα, μέσα στο πεδίο της μάχης, να είμαι σε μία ομάδα που θέλει να κάνει μία εκπομπή που είναι «το ιερό έδαφος», εκεί που δεν σφάζεται κανείς. Είναι μία εναλλακτική πρόταση στην τηλεόραση και η Ελένη έχει την πολυτέλεια να υποστεί αυτό το τίμημα.

Η Ελένη είναι η εκπομπή, δεν κάνει την εκπομπή. Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η τηλεόραση, που την κάνει η Ελένη και που εγώ συμμετέχω σε αυτήν. Υπήρχε εκπομπή που, όταν η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, έβγαλαν σε βίντεο και ρωτούσαν τους πρώην της πώς νιώθουν για αυτό. Εκεί λοιπόν που υπάρχουν αυτά χαίρομαι που έχουμε την Ελένη Μενεγάκη», υπογραμμίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφήνοντας αιχμές.