«Δεν αφήνω κανέναν να...» - Η σκληρή απάντηση της Καλομοίρα στα αιχμηρά σχόλια της Εύης Δρούτσα για εκείνη

Πήρε θέση δημόσια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν αφήνω κανέναν να...» - Η σκληρή απάντηση της Καλομοίρα στα αιχμηρά σχόλια της Εύης Δρούτσα για εκείνη

Πριν από λίγες ημέρες η Εύη Δρούτσα είχε κάνει κάποιες έντονες δηλώσεις για το πρόσωπο της Καλομοίρα κάτι, που για πολλούς παρεξηγήθηκε από τη στιχουργό (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είχε πει).

Στη συνέχει η ίδια η Καλομοίρα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Ηappy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 20/6 αναφορικά με όσα είπε η Δρούτσα για εκείνη με την Καλομοίρα να μην παρεξηγείται για μία ακόμη φορά.

Η απάντηση της Καλομοίρα στα σχόλια της Εύης Δρούτσα

«Ότι και να πει η κυρία Δρούτσα την αγαπώ. Εγώ δεν αφήνω κανέναν να μου πει τι μπορώ να κάνω και τι δεν μπορώ να κάνω. Πάω με το ένστικτό μου...», είπε η Καλομοίρα.

Ο λόγος της απομάκρυνσης της Καλομοίρας από την showbiz και της απόφασης της να φύγει στην Αμερική

Καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/6 η Καλομοίρα, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να σταματήσει για αρκετό διάστημα να ασχολείται με την μουσική, παρά την τεράστια επιτυχία που είχε καταφέρει να σημειώσει.

Αναφερόμενη, όμως, στην οικογένειά της που τόσο την στήριξε σε αυτή της την απόφαση, αλλά και σε κάθε της βήμα, όλα αυτά τα χρόνια, μία έκπληξη την περίμενε στο πλατό, καθώς βγήκε σε ζωντανή σύνδεση η ξαδέρφη της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα από την συγκίνηση.

«Είχα πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα ότι νιώθω ότι πρέπει να φύγω ότι δεν νιώθω καλά άλλο μέσα μου. Το ένστικτό μου μού έλεγε ότι αν συνεχίσω στη showbiz θα χάσω τον εαυτό μου και πήρα το ρίσκο. Και μετά πήρα τον Γιώργο και τη μαμά μου και τους είπα φεύγω. Και πήγα στο αεροδρόμιο και έστειλα μήνυμα στην ομάδα ότι φεύγω και έκλεισα το κινητό μου. Το ένιωθα, το ένστικτό μας πρέπει όλοι να το ακούμε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, ήμουν πολύ μικρή, ήταν πολλές φωνές γύρω μου και θα μπερδευόμουν και το ξέρω, όταν γύρισα είχαν έναν άνθρωπο δίπλα μου που τον ήξερα από πριν και η αγάπη του ήταν αληθινή αυτό είναι πιο σημαντικό από όλα».