«Αντροχωρίστρο, βγες με κανένα κομποσκοίνι σε εκπομπές να...» - Το όλο νόημα τραγούδι του πρώην της Βαμβακούση, Dr Pips

«Δεν πιστεύω αυτό να πηγαίνει στον Αγγελόπουλο;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σάλος έχε δημιουργηθεί τελευταία με το τραγούδι, που κυκλοφόρησε ο πρώην σύντροφος της Δήμητρας Βαμβαούση, τον οποίο είχαμε γνωρίσει αρχικά στο Survivor και πλέον έχει γίνει traper.

Ο λόγος για τον Dr. Pips με τον ίδιο να κυκλοφορεί πρόσφατα νέο τραγούδι, που για πολλούς θεωρείται κάτι σαν σπόντα στην πρώην σύντροφό του.

Οι στίχοι, που προκαλούν αίσθηση προβλήθηκαν την Τρίτη 20/6 στο Breakfast at star με το πάνελ να συζητάει το κομμάτι αναφορικά με το αν πηγαίνει στο νέο ζευγάρι της πόλης, που λέγεται να να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη Βαμβακούση (δείτε εδώ την κοινή τους εμφάνιση στα βραβεία Mad).

Τώρα αν οι στίχοι τυχαίνει να ταιριάζουν με κάποια σημεία από τη ζωή και τον χαρακτήρα των παραπάνω το ξέρουν μόνο ο τραγουδιστής και ο στιχουργός...

Το νέο τραγούδι του πρώην συντρόφου της Δήμητρας Βαμβακούση

«Ο λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι Χριστιανικό και αγνό και δεύτερον, επειδή έχεις το θράσος να λες ότι μιλάω εγώ σε δημοσιογράφους και να με διαβάλλεις σε ανθρώπους που αγαπάω.

Τις βρωμιές που κάνεις εσύ μην τις χρεώνεις σε μένα. Έχει πήξει ο κόσμος fake news για να πάρεις δουλειές. Αντροχωρίστρο, βγες με κανένα κομποσκοίνι σε εκπομπές να πείσεις τους αφελείς πόσο καλός είσαι», αναφέρει ο Dr. Pips.

Ο διάλογος Φαίης - Βαμβακούση - Αγγελόπουλου για τη σχέση τους

Μια απίστευτη φάρσα περίμενε σήμερα 19/6 τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Ο νικητής του Survivor και πλέον επιχειρηματίας, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό μας μαζί με την σύντροφό του Δήμητρα Βαμβακούση αλλά... που να 'ξερε τι θα τον εύρει!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά, σε συνεννόηση με την Δήμητρα Βαμβακούση αποφάσισαν να στήσουν έναν ψεύτικο καυγά στα παρασκήνια για να τρολλάρουν τον Γιώργο. Εννοείται πως το βίντεο έπαιξε στον αέρα και ήταν απλά ξεκαρδιστικό!

  • «Τι να πω; Ότι είστε φίλοι και συνεργάτες; Δεν είναι λίγο υποκριτικό αυτό;» φαίνεται να ρωτά η Φαίη Σκορδά με τη Δήμητρα Βαμβακούση να αντιδρά, «Τάσο, πες λίγο. Έχουμε τραβήξει πόσα»
  • «Δε χρειάζεται να το τραβήξουμε περισσότερο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση» είπε από τη δική του πλευρά με πολύ ήρεμο ύφος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
  • Φ.Σ: «Να αλλά είστε μαζί. Θα φανώ εγώ μετά ότι δε κάνω μια έρευνα και δε λέω ότι είστε μαζί»
  • Δ.Β: «Ναι ρε συ Φαίη, αλλά πριν λίγο σου είπα να μην αναφέρουμε αυτό»
  • Γ.Α: «Είμαστε μαζί για το βίντεο»
  • Φ.Σ: «Και τι θα πω βρε Δήμητρα; Ότι είστε φίλοι; Ξαδέρφια είστε;»
  • Γ.Α: «Είμαστε για το βίντεο μαζί. Ήρθαμε να μιλήσουμε για τη δουλειά που κάναμε από κοινού. Από εκεί και πέρα…»
  • Δ.Β: «Έχουμε χιλιάδες πράγματα να πούμε, δεν είναι μόνο το προσωπικό»
  • Φ.Σ: «Δε μπορώ όμως να εθελοτυφλώ και να μην αναφέρω κάτι ότι δεν είστε μαζί. Αυτό λέω.
  • Γ.Α «Δε θέλουμε να πούμε τίποτα για τα προσωπικά. Αυτό είναι όλο. Δε θεωρώ ότι είναι απαραίτητο»

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Βαμβακούση είπε ότι αν της γίνει μια τέτοια ερώτηση θα την αντιστρέψει στην παρουσιάστρια με την Φαίη να απαντά με ανεβασμένους τόνους «Με απειλείς;» με αποτέλεσμα το μοντέλο να μαζεύει τα πράγματά του και να κάνει ότι αποχωρεί από το πλατό.