Mad VMA 2023: Με μαύρο φόρεμα γεμάτο κοψίματα - Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ιωάννας Σαρρή στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη

Τον αποθέωσε στα social για την βράβευσή του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Mad VMA 2023: Με μαύρο φόρεμα γεμάτο κοψίματα -  Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ιωάννας Σαρρή στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη

Με πολύ κέφι, χορό και αγάπη γιορτάστηκαν φέτος τα Mad VMA στο Γήπεδο του Tae Know Do στο Φάληρο το βράδυ της Δευτέρας 20/6! Νικητές της χρονιάς λίγα και καλά ονόματα. Μεταξύ αυτών και o Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος βραβεύτηκε ως καλύτερος άντρας καλλιτέχνης της pop (δείτε εδώ την λίστα με τους βραβευμένους).

Ο τραγουδιστής έφτασε στο σημείο με την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή. Μπορεί να μην φωτογραφήθηκαν στις κάμερες των φωτογράφων αφού έχουν δηλώσει κι έχουν κάνει κατανοητό ουκ ολίγες φορές πως θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά το μοντέλο έκανε αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Πέρα από τα αποθεωτικά βιντεάκια που ανέβασε με την βράβευση του Γιώργου Σαμπάνη δημοσίευσε και φωτογραφίες από το outfit of the night κι έχουμε να πούμε πως ήταν απλά συγκλονιστικό!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Σαρρή

Mad VMA 2023: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ιωάννας Σαρρή στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη

«Είμαστε ήδη παντρεμένοι»

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφο του Πρωινού με τις δηλώσεις του να προβάλλονται την Τετάρτη 14/6 σχετικά με την προσωπική του ζωή και όσα ετοιμάζει από καλλιτεχνικής πλευράς.

Ο μεγάλος ερμηνευτής δε δίστασε να αναφερθεί δημόσια στη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή με την οποία πολύ καλά μαζί. Σε κάθε περίπτωση όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο γάμος δεν είναι κάτι, που θα διαφοροποιούσε το μεταξύ τους.

Κατά τη γνώμη του, ο τρόπος που ζει με την Ιωάννα είναι σα να είναι ήδη παντρεμένοι, όποτε η υπόλοιπη διαδικασία έχει να κάνει περισσότερο με το παραμύθι του γάμου αλλά και τη γνωστή γραφειοκρατία.

Σχετικά με το αν είναι έτοιμη να αποκτήσει παιδί, είχε απαντήσει και η ίδια η Ιωάννα Σαρρή σε δηλώσεις που είχε κάνει στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Εμείς δεν έχουμε κάποια τρέλα να το πω έτσι να αποδείξουμε κάτι στους εαυτούς μας, εμείς είμαστε ήδη παντρεμένοι με την έννοια, ότι ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται μαζί μας, ότι είμαστε μαζί, δε θα αλλάξει κάτι ένα τέτοιο πράγμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνη και απάντησε σχετικά με τις θαυμάστριες: «Αν μου επιτρέπεις 16 χρόνια γράφω τραγούδια και τραγουδώ για να μπορώ να παίρνω κιλά και να μη σκέφτομαι με πια κοπέλα είμαι και το τι θα τραγουδάω. Αν ο κόσμος σε εμένα βλέπει το γκόμενο, καλύτερα να πάω σπίτι μου, δεν έχει νόημα».