«Αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα» - Ενοχλημένος ο Λιάγκας με τη συνέντευξη του Ουγγαρέζου για τη Μενεγάκη

«Είναι σα να λέει...ότι όλοι οι άλλοι είναι μ@λ@κες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα» - Ενοχλημένος ο Λιάγκας με τη συνέντευξη του Ουγγαρέζου για τη Μενεγάκη

Η συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο The 2night show συζητήθηκε ιδιαίτερα και συγκεκριμένα το κομμάτι εκείνο, στο οποίο είπε τη γνώμη του για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ όσα είπε).

Από τη μεριά του ραδιοφωνικός παραγωγός όχι μόνο έκανε σαφές, πως δεν υπάρχει καμία κόντρα και ένταση ανάμεσά τους, αλλά και πως η μεταξύ τους σχέση τους είναι ιδανική.

Την Τρίτη 20/6 όσα είπε ο Ουγγαρέζος σχολιάστηκαν από το πάνελ του Πρωινού με το Γιώργο Λιάγκα να μη συμφωνεί με τα τόσο θετικά λόγια προς την παρουσιάστρια με την οποία συνεργάζεται.

Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στις δηλώσεις του Ουγγαρέζου για τη Μενεγάκη

«Πάντως εγώ θέλω να πω κάτι, αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Δεν λέω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει ψέματα, λέω ότι τα αισθάνεται, αν ήμουν η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Τέτοιο λιβανιστήρι πραγματικά δεν το θέλω από κανέναν. Δε λέω ότι λέει ψέματα, ούτε λέω ότι λέει λάθος.

Ότι είναι μία εναλλακτική εκπομπή η Ελένη ναι αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές να βγαίνουν συνεργάτες μας σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ δεν θέλω, εγώ θέλω να βγαίνουν να λένε τα κακά για εμένα

Τα καλά προφανώς για να είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Και γι’ αυτό ακριβώς ο κόσμος δίνει το μήνυμα στους καναλάρχες, και μου δίνουν δουλειά κάθε χρόνο συνέχεια με μία δύο διακοπές. Έχω μείνει στα 30 χρόνια έξω 1,5 χρονιά μόνο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου για όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε Μενεγάκη & Πούμπουρα

Τις τελευταίες ημέρες έχουν παρατηρήσει όλη μία νέα κόντρα στην ελληνική τηλεόραση με τον Σάββα Πούμπουρα και την Ελένη Μενεγάκη να έχουν δημιουργήσει ένα άβολο κλίμα στην εκπομπή Ελένη του Μega.

Όλα ξεκίνησαν από μία ατάκα της πολύ έμπειρης παρουσιάστριας κάτι, που στη συνέχεια πήρε εκτάσεις με τον ίδιο το Σάββα να αποφασίζει να απαντήσει εμμέσως πλην σαφώς από το λογαριασμό του στο instagram.

Φυσικά και για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση για το αν θα είναι του χρόνου ο Σάββας στην εκπομπή με τον Δημήτρη Ουγγραρέζου να μη θέλει από μεριάς του να σχολιάσει σε δηλώσεις στο Happy Day όσο συμβαίνουν στο πάνελ, που συμμετέχει ο ίδιος.

«Θέλω και εσείς να σεβαστείτε ότι δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα απ΄ όλα αυτά, δε θέλω τίποτα να σχολιάσω τίποτα πάνω σε αυτό», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.