«Ας ρωτήσει εκεί που είναι, τι ήμουν και τι έκανα 10 χρόνια...» - Νέα κόντρα ανάμεσα σε Τεργιάκη και Ουγγαρέζο

Για τα μάτια της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ας ρωτήσει εκεί που είναι,  τι ήμουν και τι έκανα 10 χρόνια...» - Νέα κόντρα ανάμεσα σε Τεργιάκη και Ουγγαρέζο

Μια άτυπη κόντρα άνοιξε τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την Ελένη Μενεγάκη και ένα πρώην συνεργάτη της, ο οποίος εξομολογήθηκε δημόσια, πως έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνεργασία τους (δείτε εδώ αναλυτικά).

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος για χρόνια ήταν μέρος της ομάδας της Ελένης λέγοντας από τη μεριά του, πως ήταν η συνεργασία τους. Όσα παρέθεσε ο Τεργιάκης σχολίασε την Τρίτη 20/6 μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, νυν συνεργάτης της Ελένης.

Φαίνεται όμως, πως όσα είπε ο Δημήτρης ήταν έντονα και αιχμηρά και έτσι ο Τεργικάκης του απάντησε μέσα από το Πρωινό.

Η έκρηξη του Τάσου Τεργιάκη με όσα είπε ο Ουγγαρέζος για εκείνον

«Με ενημέρωσαν ότι είχα την τιμητική μου σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Την κυρία Ιωάννα Λαΐου, ούτε τη ξέρω, ούτε με ξέρει. Θα το ακούσω το απόσπασμα. Έμαθα ότι αγόρευσα χθες κατά του Παράσχου, ότι είμαι ένας κήνσορας στην τηλεόραση και ο φίλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι έχω 2,5 πάνελ όλα κι όλα στην τηλεόραση. Δε θέλω να υπενθυμίσω. Ο καθένας ξέρει τι έχει κάνει. Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι χρειάζεται ψυχραιμία. Δε θα απαντούσα ποτέ αλλά, επειδή είπε ο κύριος Τεργιάκης...χρειάζεται ψυχραιμία. Δείτε το δάσος παιδιά. Δείτε την όλη εικόνα και εννοείται ότι τον όρο πανελίστας δεν τον δέχομαι.

Είμαστε συνεργάτες δημοσιογράφοι. Πάνελ, είναι ένα ξυλουργικό αντικείμενο. Δεν υπάρχει πανελίστας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει μια πορεία στην τηλεόραση. Αν κάποιος δε θέλει να ακούει αυτά τα λόγια, μπορεί να αλλάξει κανάλι. Το λέω για τον κύριο Ουγγαρέζο, τον οποίο τον ξέρω καλά. Την κυρία Λαΐου, μου έκανε εντύπωση. Ούτε την έχω δει, ούτε με έχει δει. Είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη για εμένα.

Ας ρωτήσει εκεί που είναι, στην εκπομπή που εργάζεται, τι ήμουν και τι έκανα δέκα χρόνια και μετά θα του πούνε την αλήθεια. Για να τελειώνουμε με αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Τεργιάκης.

Οι δηλώσεις του Ουγγαρέζου για τον Τεργιάκη

«Ο Τάσος Τεργιάκης ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί, ως παλιός συνεργάτης της Ελένης, τη φάση. Ήταν και στο πάνελ τότε. Μέχρι εδώ οκ. Αφού από άλλη εκπομπή ένιωσε αυτή την ανάγκη, καλά έκανε και το έκανε. Μετά, άρχισε να αγορεύει για το ποιος είναι ικανός να στην τηλεόραση και ποιος όχι, ο οποίος έχει κάνει 2,5 πάνελ, με την Ελένη, τον Λιάγκα και μισό με την Ελεονώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.