«Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί με την Ελένη Μενεγάκη! Όταν ξεκίνησε η εκπομπή ήταν μία άλλη»

«Ο τρόπος της ήταν λίγο απότομος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί με την Ελένη Μενεγάκη! Όταν ξεκίνησε η εκπομπή ήταν μία άλλη»

Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη την "άδειασε" μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου, μιλώντας για την συνεργασία τους στο παρελθόν. Όπως δήλωσε, άλλη Ελένη γνώρισε και συμπάθησε εκείνος, ενώ όταν ξεκίνησε η εκπομπή τους, τότε ήταν διαφορετική...

Αυτός "άδειασε" την Ελένη Μενεγάκη για την συνεργασία τους

«Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση. Αυτό που μου είχαν πει να κάνω, δεν μπορούσα να το υπηρετήσω. Μου έλεγαν "μίλα για να πάρεις πλάνο", αλλά δεν μιλούσα γιατί με τα θέματα που είχαμε, δεν είχα τι να πω, δεν μου άρεσαν καθόλου. Κάποια στιγμή ήθελα κάτι να πω και μου έκανε νόημα η Ελένη να μην το πω επειδή δεν μας παίρνει ο χρόνος, αλλά ο τρόπος της ήταν λίγο απότομος. Τότε κλειδώθηκα ακόμα περισσότερο, είπα δεν ξαναμιλάω ποτέ. Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη, δεν θα το έκαναν.

Απλά αυτοί που βρίσκονται στο πάνελ της Ελένης μαζί της, σχολιάζουν κάποια πράγματα που δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ. Στο δοκιμαστικό γνωρίζομαι με την Ελένη είπα ότι θα γίνει κολλητή μου, την λάτρεψα. Αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή, ήταν μία άλλη η Ελένη. Ένιωσα ότι μου δίνουν να κάτσω κάπου, αλλά στο σκαμπουδάκι. Το υπόλοιπο πάνελ προσπαθούσε να με βοηθήσει να προσαρμοστώ, πίσω από την κάμερα, αλλά μπροστά όχι και τόσο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

«Εγώ την ευχαριστώ την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την καρδιά μου γιατί μου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα. Τι γίνεται στην πραγματική τηλεόραση, τι γίνεται πίσω από την κάμερα. Προσπαθούσαν να με ξεψαρώσουν, αλλά μετά από αυτό το περιστατικό, με κλείδωσε. Στο τελευταίο διάστημα ένιωσα ότι δεν με ήθελαν, αλλά το προκάλεσα κι εγώ. Πραγματικά, την ευχαριστώ πάρα πολύ την Ελένη», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Νέο "λάδι στην φωτιά": Ο ειρωνικός μορφασμός του Σάββα Πούμπουρα την ώρα που μιλούσε η Ελένη Μενεγάκη

H οριστική της ρήξη με την Κατερίνα Καινούργιου

Μεγάλη αναπαραγωγή στα sites και όχι μόνο έφερε η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου πως η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο δεν την ακολουθεί στο Instagram, αλλά την έχει κάνει και block. Αφορμή στάθηκε ο σχολιασμός που είχαν στο πλατό του Super Κατερίνα σχετικά με τις άσχημες σχέσεις που φαίνεται πως έχει η παρουσιάστρια με τον συνεργάτη της, Σάββα Πούμπουρα.

Όπως λοιπόν ανέφερε, ο λόγος που την έχει κάνει block και δεν της μιλάει - ενώ είχαν πολύ καλές σχέσεις - ήταν ένα δημοσίευμα που είχαν παρουσιάσει σε παλαιότερη εκπομπή της σχετικά με την ίδια και τον Ματέο Παντζόπουλο - δείτε εδώ.

Λίγο μετά την αποκάλυψη αυτή, ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας, αποκάλυψε συγκεκριμένα πιο ήταν το δημοσίευμα, ξεκαθαρίζοντας την θέση του, καθώς δέχτηκε πολλά μηνύματα.

«Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σε ένα ρεπορτάζ που είχα κάνει πριν έξι χρόνια για την εκπομπή "Φτιάξε Καφέ να στα πω", το οποίο στην ουσία (όπως είπε και η ίδια) ήταν και ο λόγος που μπλόκαρε η Ελένη Μενεγάκη την Κατερίνα στα social media. Επειδή η αναπαραγωγή στα site πήρε τεράστιες διαστάσεις, εμπλέκει το όνομά μου και μου στέλνετε μηνύματα, θέλω να πω το εξής:

To ρεπορτάζ που είχα δώσει ήταν σαφές και ίσχυε. Ένα μεσημέρι του Απριλίου του 2017, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο εθεάθησαν να βγαίνουν από την είσοδο της βίλας του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη. Εκείνη την περίοδο, δεν έμενε κανείς στο σπίτι, καθώς το οίκημα είχε περάσει στα χέρια της τράπεζας.

Αυτό που είχα κάνει τότε, ήταν να μεταφέρω το όνομα της εικόνας δυο ανθρώπων να εξέρχονται από την τέως κατοικία του Πέτρου Κωστόπουλου, η οποία επαναλαμβάνω ήταν άδεια.

Δεν είπα ποτέ πως αγόρασαν το σπίτι. Εκείνη την περίοδο τα δημοσιεύματα ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να ενδιαφέρεται να αγοράσει το σπίτι. Πιθανώς ανάμεσα στα σπίτια που είχαν δει εκείνο το διάστημα να ήταν και αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ύστερα από τόσα χρόνια στη δουλειά, είμαι ιδιαιτέρως προσεκτικός σε αυτά που λέω. Είτε αυτά είναι στον αέρα μιας εκπομπής, είτε εκτός».

Τι είχαν σχολιάσει στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω"

Η απάντηση που είχε δώσει τότε η Ελένη

Μετά το ρεπορτάζ, η Ελένη Μενεγάκη είχε ξεσπάσει μέσα από την εκπομπή της μιλώντας με αιχμηρά λόγια!