Νέο "λάδι στην φωτιά": Ο ειρωνικός μορφασμός του Σάββα Πούμπουρα την ώρα που μιλούσε η Ελένη Μενεγάκη

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέο

Χαμός επικρατεί στην τηλεόραση για την κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα. Όλα ξεκίνησαν όταν βγήκαν φήμες που θέλουν τον δημοσιογράφο να αποχωρεί από την εκπομπή της στο MEGA, με το χρόνο του μάλιστα μπροστά στην κάμερα να έχει μειωθεί και πολλές φορές να μην τον δείχνει και σχεδόν καθόλου.

Τις εν λόγω φήμες πυροδότησαν ορισμένες δηλώσεις του σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και μερικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, ούτε και η Ελένη Μενεγάκη έμεινε με σταυρωμένα χέρια και στον αέρα της εκπομπής πριν μερικές ημέρες "πέταξε το καρφί της" με πολλούς να πιάνουν τον εκνευρισμό της.

Το βίντεο που δείχνει την περίεργη αντίδραση του Πούμπουρα στην Μενεγάκη

Σήμερα 17/6 η εκπομπή Open Weekend, πρόβαλε μια στιγμή της εκπομπής που κανείς δεν είχε παρατηρήσει. Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας σε διάρκεια που η παρουσιάστρια μιλούσε και χόρευε, πήρε έναν περίεργο μορφασμό που αρκετοί θα έλεγαν πως είναι ειρωνικός.

Εξέλιξη: Δείτε εδώ την απάντηση του Σάββα Πούμπουρα για το εν λόγω στιγμιότυπο!

Αμίλητοι Σάββας Πούμπουρα & του Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λοιπόν, απάντησε στην κάμερα του Πρωινού για όσα γνωρίζει:

«Θα είμαι με την Ελένη Μενεγάκη, με Mega, όπως έχω υπογράψει και όπως έχουμε συμφωνήσει», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τον συνεργάτη του: «Πρέπει να ρωτήσετε τον Σάββα Πούμπουρα για το αν θα συνεχίσει μαζί μας στην Ελένη Μενεγάκη. Δεν γνωρίζω και δεν ξέρω καν τι έχει γίνει μεταξύ τους, μπορεί και να συζητάνε».

Και έπειτα δήλωσε για όσα είχαν ακουστεί για εκείνον: «Την περίοδο που ακούγονταν αυτά για εμένα και την Ελένη, με στενοχώρησαν αλλά δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό».

Ο Σάββας Πούμπουρας, από την άλλη πλευρά, έδωσε τη δική του απάντηση στην κάμερα του Super Κατερίνα, λέγοντας:

«Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω σχετικά με το story που ανέβασα στο Instagram, αυτό που είπα αυτό εννοούσα. "Εγώ να σας πω για καμιά συνταγή, τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου". Δεν ξέρω ποια είναι τα μυστικά μιας τέλειας συνεργασίας, δεν θέλω να συζητήσω κάτι για την συνεργασία μου με την Ελένη. Ας τελειώσει η σεζόν να πάμε τις διακοπούλες μας. Όλα λέγονται τη στιγμή που πρέπει».