Στην φόρα όλη η αλήθεια: Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα για τον μορφασμό την ώρα που μιλούσε η Ελένη Μενεγάκη

Τι συνέβη τελικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην φόρα όλη η αλήθεια: Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα για τον μορφασμό την ώρα που μιλούσε η Ελένη Μενεγάκη

Ένας μικρός χαμός έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις σχέσεις που έχει πλέον ο Σάββας Πούμπουρας με την Ελένη Μενεγάκη. Αφορμή για να ξεσπάσουν φήμες πως οι σχέσεις τους είναι τεταμένες, έχουν σταθεί τόσο οι δηλώσεις του σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, όσο και το γεγονός πως η κάμερα της εκπομπής στο MEGA, δεν τον δείχνει σχεδόν καθόλου.

Χθες 17/6 μάλιστα, στην εκπομπή Open Weekend προβλήθηκε και ένα βίντεο, όπου ο δημοσιογράφος σε διάρκεια που η παρουσιάστρια μιλούσε και χόρευε, πήρε έναν περίεργο μορφασμό που αρκετοί θα έλεγαν πως είναι ειρωνικός - δείτε εδώ το βίντεο.

Η απάντηση του Πούμπουρα στην Μενεγάκη

Στο εν λόγω βίντεο λοιπόν, θέλησε να απαντήσει ο Σάββας Πούμπουρας μέσω της Ελένης Τσολάκη. Όπως ξεκαθάρισε, πάντα συνομιλεί με τους τεχνικούς πίσω από τις κάμερες όταν μπαίνει στο πλατό, μέσω του ακουστικού που φοράει και αυτό που φάνηκε στην κάμερα, ήταν η αντίδραση που είχε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Ουδέποτε θα έκανε μια τέτοιους είδους κίνηση προς την Ελένη Μενεγάκη.

Οι αναρτήσεις που έφεραν ερωτηματικά για τη σχέση τους

Αίσθηση, προκάλεσε η 14/6 ατάκα-καρφί της παρουσιάστριας προς τον συνεργάτη της στον αέρα της εκπομπής της. «Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια» (δείτε εδώ το βίντεο). Εννοείται πως η ατάκα αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε πρωινές εκπομπές με τον Σάββα να παίρνει θέση και να τοποθετείται μέσα από τα δικά του social media.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα stories ένα βίντεο στο οποίο έτρωγε χαλαρός το φρούτο του λέγοντας «Πολύ ντόρος για το τίποτα».

Ενώ μετά ακολούθησε και η εξής ανάρτηση:

Σάββας Πούμπουρας

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Σάββας είχε αναφερθεί πάλι στα media του για την φερόμενη αποχώρησή του από την εκπομπή.

Συγκεκριμένα με αφορμή ενός Q&A που πραγματοποίησε δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ότι συμβαίνει σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον σε όλο τον πλανήτη. Κόσμος προσλαμβάνεται, κόσμος παραιτείται, άλλοι απολύονται, άλλοι ολοκληρώνουν την σύμβασή τους, το συμβόλαιό τους, οτιδήποτε. Αυτό συμβαίνει στον κόσμο από τότε που ξεκίνησαν τα εργασιακά περιβάλλοντα. Επίσης όπως ουδείς αναντικατάστατος έτσι και κανένα περιβάλλον μονιμότερο του προσωρινού δηλαδή όλοι θα φύγουμε από κάπου κάποια στιγμή».