«Είναι ντροπή να...» - H κίνηση δημοσιογράφου στη Λίτσα Πατέρα εξόργισε το Γιώργο Λιάγκα

«Ρωτήστε εμένα αν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι ντροπή να...» - H κίνηση δημοσιογράφου στη Λίτσα Πατέρα εξόργισε το Γιώργο Λιάγκα

Λίγο πριν κλείσει η τηλεοπτική σεζόν είδαμε να συμβαίνουν αλλαγές στο Πρωινό του Αντ1 είδαμε να αποχωρεί από την εκπομπή η Μαρία Κορινθίου μέσα από μία λιτή ανακοίνωση, που έβγαλε ο σταθμός.

Το μόνο σίγουρο για του χρόνου είναι, πως το Πρωινό θα συνεχιστεί με παρουσιαστή το Γιώργο Λιάγκα χωρίς να ξέρουμε με βεβαιότητα τι θα συμβεί με τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ.

Δημοσιογράφοι ρωτούν τελευταία και για το μέλλον την Λίτσας Πατέρα, η οποία αποτελεί θεσμό για την κατηγορία των ζωδίων με το Γιώργο Λιάγκα να παίρνει θέση την Τρίτη 20/6 αναφορικά με το πρόσωπο της και το αν μένει ή φεύγει από το πρωινό (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Πατέρα για την αποχώρηση της Κορινθίου).

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα στην Λίτσα Πατέρα

«Επειδή είδα χθες ότι έκανες μία δήλωση εξερχόμενη... έχει γίνει τώρα μία ιστορία από το μυαλό κάποιων… Κάποιοι προσπαθούν να πλήξουν κάποιους άλλους ανθρώπους και ανακαλύπτουν διάφορα πράγματα και κάποια μυθεύματα και ιστορίες για να δημιουργήσουν καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν και θέλει λίγο σοβαρότητα.

Πραγματικά είναι ντροπή κατά την ταπεινή μου γνώμη να βάζετε ένα μαρκούτσι μπροστά στη κα Λίτσα Πατέρα και να τη ρωτάτε αν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή. Ρωτήστε εμένα αν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή. Η Λίτσα Πατέρα όσο υπάρχει πρωινό στον ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να την κουνήσει κανένας, από όσο γνωρίζω! Η Λίτσα είναι θεσμός στην εκπομπή, δεν γίνεται να υπάρχει πρωινό χωρίς Λίτσα.

Είναι για μένα ασέβεια και την βάζετε σε μια δύσκολη θέση να πει τι; Ρωτήστε εμένα. Εγώ κάποια στιγμή δεν θα είμαι, δεν ξέρω πότε. Η Λίτσα θα είναι, όταν εκείνη αποφασίσει θα σταματήσει μόνη της. Αλλά δεν είναι ωραίο να την ρωτάμε. Δεν έχει τεθεί θέμα να μην είναι, άρα γιατί το κάνουμε θέμα ξαφνικά;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ερώτηση δημοσιογράφου του STAR που έφερε σε δύσκολη θέση την Πατέρα

«Εγώ δεν έχω κάνει γιατί 30 χρόνια είμαι εδώ. Λογικά ναι συνεχίζω» ανέφερε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο σταθμό του Αμαρουσίου.

Σε ερώτηση αν την συμβουλεύονται διάσημα πρόσωπα, με αφορμή το λόγο που η Σίσσυ Χρηστίδου δεν υπογράφει το συμβόλαιο της με το MEGA, είπε: «Αυτά είναι απόρρητα. Παραπάνω από απόρρητο προσωπικό δεδομένο. Το να έχεις αποφασίσει και να έχεις αποδεχθεί ότι ναι εδώ κάτι μου λένε είναι απόρρητα δικό μου. Πολλές φορές το έχω συναντήσει σε ανθρώπους και δεν θέλουν να το παραδεχτούν, άρα εγώ δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Αυτή είναι η δουλειά μου. Θα είχα πεθάνει από την πείνα. Σαφώς»