Ντυμένη στα λευκά με πλαστικές σαγιονάρες - Δεν άφηνε λεπτό η Συνατσάκη το καρότσι με την κόρη της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι υποχρεώσεις, που έχει αναλάβει η Μαίρη Συνατσάκη δεν έχουν τέλος, αφού εκτός από τα επαγγελματικά της έχει παράλληλα αναλάβει και το μεγάλωμα της κόρης της Ολίβια, η οποία μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Η instagramer προσπαθεί να τα συνδυάζει όλα και πάνω από όλα να μη χάνει στιγμή από την μικρή και ίσως αυτός να είναι και ο βασικός λόγος, που έχει αποφασίσει να την παίρνει ακόμα και στη δουλειά μαζί της (δείτε εδώ την κίνησή της για τους 6 μήνες ζωής της κόρης της).

Η βόλτα της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της

Ο αποκλειστικός φακός του Υouweekly.gr απαθανάτισε τη Μαίρη σε μία νέα βόλτα με την Ολίβια σε γνωστό εμπορικό κέντρο με την ίδια να είναι ντυμένη στα λευκά χωρίς να αφήνει λεπτό από τα χέρια της της καρότσι.

Συνατσάκη  κόρη

Η εξομολόγηση της Συνατσάκη για την επιλόχειο κατάθλιψη

Η Μαίρη Συνατσάκη πήρε την απόφαση να επιστρέψει μετά από την αποχή, που έκανε εν όψει της εγκυμοσύνης της και των μηνών, που χρειάστηκε να ζήσει με το που ήρθε η κόρη της Ολίβια στον κόσμο.

Το πρώτο βίντεο της Μαίρης στο Youtube είναι γεγονός και έτσι η ίδια μέσα από ένα Vlog εξήγησε, όλα όσα βίωσε την πρώτη περίοδο της μητρότητας, καθώς και τα αρνητικά συναισθήματα, που την περιτριγύρισαν.

Για τα λεγόμενα baby blues ή αλλιώς επιλόχειο κατάθλιψη μίλησε αναλυτικά στο συγκεκριμένο βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη εξηγώντας, πως πήρε τη βοήθεια του ψυχολόγου της και πως το ξεπερνάει με τον καιρό.

«Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση που μπορεί εκτός από ψυχοθεραπεία μπορεί να χρειαστεί και αγωγή. Τα baby blues είναι μία συνθήκη που οφείλεται πάρα πολύ στην τεράστια ορμονική αλλαγή που συμβαίνει μετά τη γέννα μαζί με τη γενικότερη αλλαγή, αλλά είναι ορμονικό ζήτημα και αυτορυθμίζεται μετά από κάποιες μέρες. Αυτή η συνθήκη μπορεί να κρατήσει μία εβδομάδα μέχρι 15 μέρες. Αν κρατήσει περισσότερο, καλό είναι να το δεις λίγο παραπάνω, είναι ένα αίσθημα θλίψης που έρχεται, ενώ κατά τα όλα είναι καλά, και λίγο σε μπερδεύει. Εκεί, που κάθεσαι νιώθεις μια θλίψη, έναν φόβο, μία αγωνία, μια σκοτεινιά.

Είχα πει τότε στο Instagram ότι με βοηθούσε να κλαίω, το είχα πει και τότε στους δικούς μου ανθρώπους για να το ξέρουν γιατί με έπιανε την ώρα που άλλαζε από ημέρα σε νύχτα. Μπορεί να έκανα ένα ωραίο μπάνιο, μια βιντεοκλήση με δικούς μου ανθρώπους, να φάω ένα γλυκό, είπε η Μαίρη Συνατσάκη.