«Ναι, αλλά τώρα δεν είναι έγκυος και δεν έχει ορμόνες για να λέει...» - Χαμός στον αέρα του ALPHA ανάμεσα σε Καινούργιου & Κωνσταντινίδη για την Super Κική

«Ήταν σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής της, ένα κορίτσι που δεν έχει περάσει εύκολα από το σπίτι της»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ναι, αλλά τώρα δεν είναι έγκυος και δεν έχει ορμόνες για να λέει...» - Χαμός στον αέρα του ALPHA ανάμεσα σε Καινούργιου & Κωνσταντινίδη για την Super Κική

Η Super Κική παραχώρησε μία συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες στο κανάλι του Fipster στο youtube και μίλησε "ανοιχτά" για την περίοδο που αποφάσισε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της, ενώ λίγο καιρό αργότερα απέβαλε, αντιμετωπίζοντας και όλα τα σχόλια του κόσμου, έχοντας έναν σύντροφο απών από τη ζωή της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την Τρίτη 20/6 και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να εκφράσει την δική της άποψη πάνω στο θέμα, δηλώνοντας στεναχωρημένη για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η influencer.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια επιθυμεί να αποκτήσει στο μέλλον και η ίδια παιδί, επομένως τέτοιου είδους ιστορίες την συγκινούν ιδιαίτερα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον γάμο και το μωρό της).

Η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για την δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της Super Κικής

«Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα μία κοπέλα που είχε μείνει έγκυος από τον σύντροφό της και ήταν σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής της, ένα κορίτσι που δεν έχει περάσει εύκολα από το σπίτι της και το έχει πει, να λέει "ενώ ήμουν έγκυος, ο άλλος με απατούσε, εγώ το μάθαινα και οι ορμόνες μου ήταν χάλια και εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ" και όντως από τη στεναχώρια μπορεί όντως μια γυναίκα να χάσει το παιδί», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ωστόσο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έγινε έξαλλος με μία άλλη δήλωση της influencer για την αποβολή της: «Ναι, αλλά τώρα δεν είναι έγκυος και δεν έχει ορμόνες για να λέει ότι "το λιγότερο είναι η αποβολή" και "ποια νομίζεις μένει έγκυος και το θέλει κατευθείαν". Πάρα πολλές Super Κική μου, που προσπαθούν χρόνια να κάνουν παιδί».

Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Η Super Κική διατηρεί έναν από τους πιο γνωστούς λογαριασμούς στο instagram καθώς πλέον μετρά 334 χιλιάδες ακόλουθους. Από τα πρώτα της βήματα στον χώρο των social media η ίδια τα έλεγε έξω από τα δόντια, κάτι που την έκανε αρκετά αγαπητή στο κοινό ωστόσο δεν άργησαν και τα αρνητικά σχόλια.

Φυσικά, είναι ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και να μοιράζεται πιο σημαντικά πράγματα. Μάλιστα, η γνωστή influencer δεν δίστασε να ανακοινώσει στους instagraμικούς της φίλους πως πάσχει από βαριά κατάθλιψη.

Μεταξύ άλλων, η ίδια το πρωί της Τετάρτης (28/9) βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε και για την ψυχική της υγείας, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα και στους υπόλοιπους να προσέχουν τον ευατό τους.

«Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη, ασχολούμαι με το μέσα μου και θεωρώ ότι η ψυχική υγεία είναι πιο σημαντική και από τη σωματική. Η κατάθλιψη είναι μία ίωση της εποχής μας. Πάω και σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο, το ανέφερα γιατί θεωρώ ότι το έχουν όλοι ταμπού.

Υπέφερε το μέσα μου, εμένα μου τάραξε η αναγνωρισιμότητα, μου ξέσκισε την ψυχή, μου ήπιαν το αίμα. Όταν τους βγάζω τα προσωπικά μου και μου λέει ο άλλος κοίτα να δεις δεν είναι ωραίος ο γκόμενός σου, εμένα αυτό με χαλάει, δεν είναι μόνο αυτό, ήταν πολλά που είχαν να κάνουν με την ξαφνική δημοσιότητα. Δεν διαρκεί πολύ η χαρά μέσα μου, το πρωί είμαι τέλεια, το βράδυ κόλαση, νιώθω πιο μόνη μου από ποτέ».