Αδυνατισμένη με μαύρο μάξι φόρεμα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την εγκυμοσύνη

Φαίνεται πραγματικά στα καλύτερά της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από περίπου δυο μήνες έγινε μανούλα κι από τότε έχει αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στην νεογέννητη κορούλα της (δείτε την εδώ πόσο κούκλα είναι). Η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού σιγά σιγά βρίσκεται τα πατήματά της. Όλες οι νέες μανούλες γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολος είναι ο πρώτος καιρός.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ωστόσο, φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός ξεπερνά το στάδιο αυτό. Μάλιστα, πριν από λίγα 24ωρα έκανε και την πρώτη της επίσημη βραδινή εμφάνιση και ήταν άκρως ενθουσιασμένη. Είχε να βγει καιρό!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Βγήκα η μάνα μετά από πολύ καιρό. Δεν γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος που λένε, άνοιξαν βέβαια οι ουρανοί. Η χαρά μου δεν κρύβεται», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία της.

Όπως θα δείτε παρακάτω η Ιωάννα για την συγκεκριμένη έξοδο επέλεξε να φορέσει ένα μάξι μαύρο φόρεμα, ότι πιο κλασάτο και διαχρονικό δηλαδή, που τονίζει το σώμα της όσο πρέπει! Το χαμόγελό της ήταν αυτό που ολοκλήρωσε το outfit με τεράστια επιτυχία!

Αδυνατισμένη με μαύρο μάξι φόρεμα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την εγκυμοσύνη
Instagram

Υπενθυμίζουμε πως η παρουσιάστρια μέχρι και τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε πάρει 13 ολόκληρα κιλά!

«Έχω πάρει ήδη 13 κιλά που δεν περίμενα να μπουν τόσο εύκολα στο σώμα μου και που για τα δικά μου δεδομένα είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Φαντάζομαι ότι και το προσεχές διάστημα, τουλάχιστον όπως μου λένε, θα μπουν και κάποια παραπάνω, παρόλα αυτά δεν αγχώνομαι για το πως είμαι εμφανισιακά. Συγκεκριμένη διατροφή δεν έχω κάνει με αυστηρότητα γιατί δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα υγείας, όμως εννοείται ότι η ζάχαρη και το αλάτι έπρεπε άμεσα να περιοριστούν. Η ζάχαρη αντικαταστάθηκε με άλλα υποκατάστατα, όπως η στέβια και το σιρόπι αγαύης, άρα προσάρμοσα και την μαγειρική που κάνω στο σπίτι με αυτά και επίσης δεν ήμουνα ποτέ υπέρ των αλμυρών φαγητών, αντικατέστησα το αλάτι που κάνει κατακρατήσεις με τα μπαχαρικά. Ο γιατρός μου συνηθίζει να λέει “ακούς το σώμα σου και πορεύεσαι, απλώς πρόσεχε για να επανέλθει μετά – το πιο βασικό -και η ελαστικότητα της επιδερμίδας σου”. Κάνω αυτό ακριβώς, ακούω το σώμα μου και όταν νιώσω πόνους ή είμαι κάπως, “παγώνω” τα πάντα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο YOU

Το νέο της επαγγελματικό βήμα μετά την γέννα

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/6 στην εκπομπή Happy Day, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο κανάλι του OPEN, στη μεσημεριανή ζώνη, αφού οι συζητήσεις με την παραγωγή του Κοκλώνη βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.