Μεγάλη κρίση ανάμεσα στην Καϊλή και στο Τζιόρτζι - Οι σχέσεις του ζευγαριού μετά την αποφυλάκισή τους

Θα λύσουν το σύμφωνο συμβιωσης;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H ζωή της Εύας Καϊλή άλλαξε δραματικά τον τελευταίο καιρό με την πολιτικό να παραμένει για 4 μήνες πίσω από το κελί της φυλακής μακριά από την κόρη της για κατηγορίες, που αφορούσα σε κινήσεις του συντρόφου της.

Για την ώρα η ίδια αλλά και ο Τζιόρτζι είναι εκτός φυλακής με την Καϊλή να αρνείται κατηγορηματικά, πως δηλαδή δεν είχε καμία ιδέα για τις σακούλες με τα χρήματα, που είχαν κρυφτεί στο σπίτι που έμεναν.

Δείτε επίσης: «Είναι υπεύθυνος για...» - Ραγδαίες εξελίξεις για την Εύα Καϊλή και τον σύζυγό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με το σύντροφό της

Οι σχέσεις λοιπόν των δύο είναι τεταμένες μετά από τις παραπάνω εξελίξεις και με νέες δηλώσεις του δικηγόρου της Καϊλή την Τετάρτη 21/6 στο Mega Καλημέρα έγινε γνωστό, πως αναμένεται να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης, που είχα κάνει.

Οι δραματικές ημέρες που πέρασε η Καϊλή στο κελί

«Κάλεσα τους λίγους Βέλγους που ήξερα», τους ευρωβουλευτές Μαρκ Ταραμπέλλα και την Μαρί Αρένα. Ωστόσο, η Εύα Καϊλή αναφέρει ότι κανείς δεν ήξερε περί τίνος επρόκειτο. Ώσπου ξαφνικά φίλοι μου έστειλαν ένα άρθρο από την Soir στο τηλέφωνό μου που έγραφε ότι ο σύζυγός μου και ο Παντσέρι είχαν συλληφθεί. Είδα ότι αναφέρθηκαν χρηματικά ποσά. Τότε πανικοβλήθηκα.

Αρχικά δεν μου επιτρεπόταν να επικοινωνήσω με δικηγόρο. Με κράτησαν μακριά από την κόρη μου για ένα μήνα, που μέχρι τότε δεν ήταν ποτέ μακριά μας. Ποτέ δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο ήταν δυνατό στην καρδιά της Ευρώπης. Τελείωσε και είμαι πιο δυνατή. Αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτού του είδους τις διακρίσεις κατά των γυναικών.

Το Κατάρ είχε βοηθήσει την Ευρώπη με πετρέλαιο και φυσικό αέριο κατά τη διάρκεια της κρίσης στην Ουκρανία. Η πρόεδρος του κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, μου είχε ζητήσει να είμαι υπεύθυνη στο κοινοβούλιο για τις σχέσεις με τα κράτη του Κόλπου. Αυτή η ομιλία στην οποία αναφέρεστε ήταν η μόνη φορά που έπαιξα πραγματικά πολιτικό ρόλο στο Κοινοβούλιο.

Είπα στο κοινοβούλιο –μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο– ότι στο Κατάρ ήταν πρωτοπόροι όσον αφορά τη θέσπιση κατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους. Με αυτή την ομιλία ήμουν ακριβώς στην ίδια γραμμή με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ). Ήταν και η θέση του κοινοβουλίου. Αυτό που λέω δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Μόνο αν το βγάλεις εκτός πλαισίου. Και η επίσκεψη στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μια προσωπική πρόσκληση», είπε μεταξύ άλλων η Εύα Καϊλή.