«Σας αποσύρω! Δε θα σας ξαναπάρει κανείς συνεργάτης μου» - Τεράστια έκρηξη από το Λιάγκα με την ανάρτησή της Ακρίτα

«Κύριε Γιώργο Λιάγκα, καταλαβαίνω ότι έχετε λυσσάξει που τόσα χρόνια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σας αποσύρω! Δε θα σας ξαναπάρει κανείς συνεργάτης μου» - Τεράστια έκρηξη από το Λιάγκα με την ανάρτησή της Ακρίτα

Εκνευρισμός δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και το Γιώργο Λιάγκα αναφορικά με τα κόμματα, που κονταροχτυπιούνται εν όψει της δεύτερης φάσης των εκλογών, που πλησιάζει.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού έχει δείξει προς τα ποια παράταξη είναι τα πολιτικά ιδεώδη του, με την Ακρίτα από την άλλη πλευρά να κατεβαίνει από την μεριά της με την κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα σχόλιο λοιπόν του Λιάγκα αναφορικά με το ποσοστό, που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ τον έφερε αντιμέτωπο με την Ακρίτα, η οποία του απάντησε με μία ειρωνική ανάρτηση στα social media με τον παρουσιαστή να απαντάει την Τετάρτη 21/6.

Δείτε επίσης: «Όταν είχε όλη την ευκαιρία η κυρία Ακρίτα, αν ήθελε τόσα χρόνια να βγει να τον αποδομήσει...» - Έξαλλος ο Λιάγκας με την "επίθεση" προς τον Σαββόπουλο

Ο εκνευρισμός του Γιώργου Λιάγκα με την Έλενα Ακρίτα

«Μετά τη χθεσινή κριτική που κάναμε στην Έλενα Ακρίτα για αυτά, που είπε...Κακώς ασχοληθήκατε κυρία Ακρίτα μου αφού δεν με εκτιμάτε, γιατί ασχολείστε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι αναλώνουν τον χρόνο τους με ανθρώπους που δεν εκτιμούν.

Γιατί στενοχωρηθήκατε με έναν άνθρωπο που δεν τον εκτιμάτε και τον ειρωνεύεστε στις αναρτήσεις σας; Γιατί χαλάτε τη ζαχαρένια σας; Κάναμε κριτική μόνο κυρία Ακρίτα για το 35% που είπατε και αν σας ενόχλησε να πω και εγώ ότι μπορεί να έκανα ένα λάθος.

Κανένα ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ δεν έπαιζα την αλήθεια μου έλεγα, μετά ξαφνικά έπαιζα το ρόλο της Ν.Δ. Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια, αν δεν έκανα κάτι καλά θα με είχαν αποσύρει. Και πιστέψτε με δεν έχω μπάρμπα από την Κορώνη.

Με τους συνεργάτες μου κάνουμε μια λίστα στην αρχή της χρονιάς με ονόματα που τα θέλουμε. Εγώ σας εκτιμώ πραγματικά και προφανώς είστε από τους ανθρώπους που θα ήθελα καλεσμένους. Δεν με θέλετε, καλώς. Τώρα, λοιπόν, από τη λίστα θα σας αποσύρω και εγώ για να μη σας φέρνω σε δύσκολη θέση να λέτε συνέχεια όχι. Δεν θα σας ξαναπάρει ποτέ ο συνεργάτης μου τηλέφωνο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

H ανάρτηση της Ακρίτα για το Λιάγκα

«Κύριε Γιώργο Λιάγκα, καταλαβαίνω ότι έχετε λυσσάξει που τόσα χρόνια με καλείτε στην εκπομπή και δεν πατάω το πόδι μου, εξού και μήνες τώρα ασχολείστε με τόσο μένος μαζί μου.
Σας προκαλώ να βάλετε την ομιλία μου και να μου υποδείξετε το σημείο όπου το 35% το είπα σε συνάρτηση με τις εκλογές της Κυριακής και όχι σε ένα γενικότερο πλαίσιο της μελλοντικής νέα πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Και για να βοηθήσω το θεάρεστο έργο σας, να σας πω ότι έκανα κι ένα σαρδάμ στην αναφορά μου σε δαπάνες εκατομμυρίων/δισεκατομμυρίων, ψάξτε το να το βάλετε κι αυτό.

Οι κατάμεστες πλατείες όπως η χτεσινή ενοχλούν, κύριε Λιάγκα. Έτσι δεν είναι;
Να σας βάζω λινκ κι από ομάδα αλήθειας που μιλούν την ίδια γλώσσα με σας για να συνεννοηθούμε.
Έντιτ. Κοίτα που ασχολήθηκα και με τον Λιάγκα», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.