«Με άφησε πολύ εκτεθειμένη! Έχω μια σχέση έξω» - Δεύτερος γύρος στο κράξιμο της Μελίνας Μεταξά στον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Μετέφερε διάφορα πράγματα για να καλύψει ...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με άφησε πολύ εκτεθειμένη! Έχω μια σχέση έξω» - Δεύτερος γύρος στο κράξιμο της Μελίνας Μεταξά στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε σήμερα 21/6 η Μελίνα Μεταξά λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star (δείτε πόσα χρήματα πήρε). H πρώην παίκτρια λοιπόν, ανέλυσε τα όσα είπε στην πρώτη της συνέντευξη μέσω skype, μιλώντας άσχημα για τους πάντες μέσα στο παιχνίδι.

Οι αποκαλύψεις της Μελίνας Μεταξά για το Survivor All Star

«Δεν ίσχυε σχεδόν τίποτα από όλα αυτά με τον τρόπου που φάνηκε ότι γινόντουσαν με τον Κωνσταντίνο. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι το λέγανε. Με τον Κωνσταντίνο δεν είχαμε καμία επαφή. Μου πήγαινε κόντρα από την αρχή οπότε, κι εγώ δεν έδινα καμία σημασία. Λεγόντουσαν διάφορα πράγματα. Ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να πει άλλα στον έναν, άλλα στον άλλον. Κατηγορούσε στα κορίτσια, σε μένα κάποια άλλη, σε κάποια άλλη εμένα, οπότε γινόταν όλο αυτό το μπέρδεμα. Μετέφερε διάφορα πράγματα για να καλύψει άλλα πράγματα ίσως. Με άφησε πολύ εκτεθειμένη γιατί εγώ έχω μια σχέση έξω από το παιχνίδι, που είμαι εκεί και δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ούτε κρυφό αίσθημα, ούτε άφησε να εννοηθεί κάτι. Από μόνες τους έβγαιναν και λέγανε διάφορα», είπε και ξέσπασε για τις φήμες περί ειδυλλίου τον Βασάλο.

Δείτε επίσης: Η πιο δύσκολη μέρα (21/6) - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το περιστατικό με τον Τάκη

«Με τον Τάκη είχε γίνει ένα σκηνικό. Πάνω στην ένταση μου είπε μια κουβέντα την οποία αλλιώς έλεγε ότι την εννοούσε εν τέλει. Στην πορεία μου ζήτησε συγγνώμη ο ίδιος. Λίγο πριν φύγει έγινε αυτό. Ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι πολλές φορές σε αδίκησα στο παιχνίδι, οπότε ξέροντας ότι ο Τάκης είναι ένας έντονος χαρακτήρας, του είπα ότι και εγώ όλα καλά, δεν σου κρατάω κακία. Στην πείνα και στον χαμό.. άνθρωποι είμαστε», είπε για το περιστατικό με τον Τάκη Καραγκούνια.

Η άρνηση να απαντήσει για το ποιον θέλει νικητή

Όταν την ρώτησαν για το ποιον θέλει νικητή του All Star, είπε ότι έρχεται σε δύσκολη θέση να απαντήσει για αυτό και δεν απάντησε τελικά.