Survivor All Star spoiler 21/6: Η πιο δύσκολη μέρα - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 21/6: Η πιο δύσκολη μέρα - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μεγάλη είναι η απορία για το ποιος θα είναι φέτος ο νικητής του Survivor All Star, με πολλούς να αναφέρουν πως μπορεί να είναι και γυναίκα. Ωστόσο, η απάντηση θα έρθει πολύ σύντομα, καθώς έχουν μείνει λίγες εβδομάδες μέχρι τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι.

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε την πρώτη αποχώρηση μετά αφού το παιχνίδι έγινε ατομικό, λίγο μετά την ψηφοφορία για τον τρίτο υποψήφιο (δείτε ποιος θα είναι). Επίσης, γνωρίζουμε και ποιος θα σωθεί, παίρνοντας την ατομική ασυλία στο αγώνισμα που θα έχει στοιχείο το νερό.

Ήδη το trailer μας έχει δώσει μια μικρή γεύση για το τι θα συμβεί στον Άγιο Δομίνικο με τους παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι να τα δίνουν όλα για όλα για να παραμείνουν.

Δύσκολες ώρες για τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star

Η σημερινή 21/6 ημέρα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα είναι η πιο δύσκολη μέσα στο Survivor All Star, με τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού να ανακοινώνει την δυσάρεστη είδηση.

Η δυσάρεστη λοιπόν είδηση αυτή αφορά.... την αποχώρηση του! Ναι, κατά διαβάσατε, το spoiler μας επιβεβαιώθηκε και ο Κωνσταντίνος δυστυχώς θα επιστρέψει σπίτι του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μπορεί να ήθελε κολασμένα να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει, ωστόσο από τους υπόλοιπους δυο υποψήφιους που βγήκαν στον τάκο, πήρε τις λιγότερες ψήφους.