Survivor All Star spoiler 21/6: ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 21/6: ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ένας ακόμη παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα 21/6 από το Survivor All Star μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι και δυστυχώς το όνειρο του να σηκώσει την κούπα θα χαθεί με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Στον τάκο λοιπόν μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, θα πέσει ακόμη ένα όνομα.

Η ψηφοφορία για την κατάταξη των παικτών και για το ποιος θέλουν να παραμείνει περισσότερο οι τηλεθεατές, έχει ξεκινήσει από την Κυριακή, σήμερα θα ανακοινωθεί.

Όπως είδαμε από το trailer ο αγώνας θα είναι πολύ δυνατός και θα έχει κύριο στοιχείο το νερό, άρα κάποιοι που είναι καλοί στο κολύμπι θα το βρουν καλύτερα - δείτε το trailer. Εμείς ωστόσο, ήδη γνωρίζουμε ποιος ή ποια θα κερδίσει την τρίτη και τελευταία ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Ποιος όμως βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star ;

Τα ποσοστά έχουν ήδη βγει και το μόνο που μένει για να ανακοινωθεί ο παίκτης που φεύγει, είναι να βγει και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση που δεν είναι άλλος από.. την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

«Που είναι η ντομπροσύνη σου; Όταν έρχονται οι κάμερες...» - Ο Μπόγδανος "άδειασε" δημόσια τον Νίκο Μπάρτζη

Aμέσως ξεκίνησαν οι εντάσεις στους πρώην μπλε, καθώς ο Ηλίας Μπόγδανος συζητούσε με την Στέλλα Ανδρεάδου για τον Νίκο Μπάρτζη και τότε εμφανίστηκε εκείνος και ξεκίνησε να τους λέει πως εάν δεν τον θέλουν μπορούν να του το πουν και θα τους αφήσει ήσυχους.

Ο Μπόγδανος, ωστόσο, λέει ακριβώς τα αντίθετα. Θεωρεί πως ενώ όλη μέρα είναι μαζί και γελούν, όταν εμφανίζονται οι κάμερες μπροστά τους εκείνος πάντα φεύγει για να δώσει την εντύπωση πως είναι μόνος του στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς φίλους και έτσι να πείσει και να επηρεάσει το κοινό (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά από τον ίδιο).

«Που είναι η ντομπροσύνη σου; Όταν έρχονται οι κάμερες φεύγεις. Για να δείξεις ότι είσαι μόνος. Όλη μέρα είμαστε χαχαχα χουχουχου και όταν έρχονται οι κάμερες φεύγεις», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας και μπροστά του δήλωσε: «Το παιχνίδι το παίζεις αλλιώς. Δεν τα λες έξω από τα δόντια».

Βέβαια, εκείνος τον κατηγόρησε πως εκείνος έχει άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες και άλλη πίσω από αυτές, διότι όποτε δεν καταγράφεται και φεύγει ο Νίκος από την παρέα τους λέει: «Πάμε τώρα στα δικά μας».

Διαβάστε επίσης: Από κολλητοί δυο ξένοι και από ξένοι φίλοι - Η κίνηση του Τζέιμς Καφετζή που μαρτυρά την σχέση του με τον Νίκο Μπάρτζη

«Εγώ τη φιλία δεν την ξέρω έτσι» - Στο στόχαστρο η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Oι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό και όπως είναι συνηθισμένο εκείνος τους έκανε κάποιες ερωτήσεις. Ρώτησε, λοιπόν, τον Νίκο Μπάρτζη γιατί θεωρεί ότι ψηφίστηκε προς αποχώρηση, με τον ίδιο να επιμένει πως όλα είναι θέμα στρατηγικής.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί. Στο στόχαστρό του μπήκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία έγινε η αρχηγός της κόκκινης ομάδας και ο πρώτος παίκτης που επέλεξε δεν ήταν ο κολλητός της, Ηλίας Μπόγδανος, κάτι που για εκείνον δείχνει πως δεν είναι σωστή φίλη.

«Θεωρώ ότι δεν είμαι ο πιο κακός παίκτης αγωνιστικά, είμαι εδώ πέρα βάσει στρατηγικής. Το τι λέμε με το τι κάνουμε φαίνεται από τις πράξεις μας ότι δεν κολλάει. Όλα γίνονται για το συμφέρον, απλά κανείς δεν το παραδέχεται και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα εξήγησε τι εννοεί:

«Βλέπω τη Σταυρούλα να βγαίνει αρχηγός και αντί να διαλέγει πρώτα τον Ηλία, που είναι φίλος της και καλός αγωνιστικά, να βάζει στην άκρη το συναίσθημα, να κοιτάζει το συμφέρον και να διαλέγει τον Σάκη. Αυτό εμένα με ξένισε, εγώ τη φιλία δεν την ξέρω έτσι».

Εκείνη τότε απάντησε πως έχει μιλήσει με τον φίλο της και τα έχουν βρει μεταξύ τους, γι' αυτό και δεν θέλει να του δώσει ξηγήσεις, ενώ ο Μπόγδανος με την σειρά του δήλωσε πως επειδή ο Μπάρτζης σκέφτεται στρατηγικά περιμένει όλοι να σκέφτονται με αυτό τον τρόπο.

Το "πούλησε" και δεν το έκρυψε καν; Αυτός ο παίκτης κέρδισε την 2η ατομική ασυλία της εβδομάδας

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε και οι αντιδράσεις για τον νικητή ήταν ποικίλες. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Υπήρξε μία στιγμή ανησυχίας κατά τη διάρκεια αυτού λόγω του τραυματισμού της Στέλλας Ανδρεάδου, για την οποία σταμάτησε ο αγώνας, όμως ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και έτσι συνέχισε να μάχεται.

Η ίδια, μάλιστα, διαπληκτίστηκε για μια στιγμή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όμως συμπαθιούνται πολύ και έτσι το άφησαν πίσω τους.

Το μεγάλο πρόβλημα, όμως, δημιουργήθηκε όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη νίκησε τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη σε πολλά ματς, με τους δυο τους να φτάνουν στον "τελικό". Ο Σάκης είχε κερδίσει ήδη την πρώτη ασυλία, επομένως δεν τον ενδιέφερε να χάσει και έτσι πολλοί θεώρησαν πως της χαρίζει ουσιαστικά τους πόντους.

Ο πρώτος που το επισήμανε είναι ο Βασάλος και δεν το είπε μόνο μία φορά.

Μόλις, λοιπόν, η Ρουμελιώτη πήρε την νίκη (δείτε εδώ ποιος είναι ο τρίτος νικητής), επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, εκείνος συνέχισε να επιμένει πως όσο καλή παίκτρια κι αν εκείνος, ο καλός της έπαιζε πολύ χαλαρά για να την αφήσει να κερδίσει και σε αυτό συμφώνησε και ο Νίκος Μπάρτζης.

Παρόλα αυτά, η νικήτρια πήρε μαζί της στο έπαθλο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, για να μη γκρινιάζει, όπως είπε.

Νέα αλλαγή στους κανονισμούς - Μαζί με την ασυλία και η αποχώρηση

Αφού ολοκληρώθηκε ο αγώνας για την 2η ασυλία της εβδομάδας, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Λιανός, τους έκρυβε μία έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, τους εξήγησε πως από εδώ και στο εξής, όσο πλησιάζουν στον τελικό, οι αποχωρήσεις θα γίνονται πιο σκληρές. Πώς θα γίνει αυτό; Δεν θα υπάρχει πλέον χρόνος για να περάσουν μαζί με τον τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση πριν φύγει, εάν είναι αυτός που θα επιστρέψει στην Ελλάδα τελικά.

Δηλαδή, κάθε Τετάρτη, πλέον, μαζί με την τρίτη ασυλία και την αποκάλυψη του 3ου υποψήφιου ο παρουσιαστής θα "δίνει" και το όνομα του διαγωνιζόμενου που αποχωρεί.

«Είπαμε θα σε αφήσω να κερδίσεις ή θα κάτσω να χάσω;» - Άναψαν στα αίματα ανάμεσα σε Μαριαλένα & Σταυρούλα πριν ανακοινωθεί ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο κακός χαμός συνέβη στο συμβούλιο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την νέα αλλαγή στους κανονισμούς του παιχνιδιού, καθώς όλοι άρχισαν να μιλούν για την συμπεριφορά του Σάκη Κατσούλη στον αγώνα, υποστηρίζοντας πως άφησε την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κερδίσει την 2η ατομική ασυλία.

Ανέφεραν πως, χωρίς να θέλουν να μειώσουν τις ικανότητες της τελευταίας, ο καλός της έπαιζε πολύ πιο ήρεμα από ότι θα συνέβαινε σε κάθε άλλη περίπτωση και, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε πως σε άλλη περίπτωση θα τον περίμενε "παντόφλα" στην καλύβα.

Τα λόγια της Σταυρούλας, όμως, ήταν αυτά που ενόχλησαν περισσότερο την Μαριαλένα, διότι υποστήριξε πως αυτό συνέβαινε σε κάθε αναμέτρησή τους και δεν το θεωρεί δίκαιο.