«Δεν πήγε καλά στη δική μου περίπτωση και...» - Η κατάσταση της υγείας του Μαραντίνη μετά το 3ο χειρουργείο που έκανε

Τι πρόβλημα αντιμετώπιζε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν πήγε καλά στη δική μου περίπτωση και...» - Η κατάσταση της υγείας του Μαραντίνη μετά το 3ο χειρουργείο που έκανε

Μια νέα και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 21/6 με τον τραγουδιστή να ανοίγει την καρδιά του για πολλά και διαφορετικά ζητήματα.

Ένα εξ αυτών είναι η περιπέτεια της υγείας του, καθώς μέσα στο Πάσχα ο ίδιος είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό με σκοπό να κάνει μια επέμβαση (δείτε εδώ τη φωτογραφία, που δημοσίευσε μέσα από το νοσοκομείο).

Μέσα από τις νέες του δηλώσεις ο Μαραντίνης εξήγησε όλη την πορεία της υγείας του σχετικά με το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει, καθώς μέχρι να βρει τη λύση πέρασε από πολλά και διαφορετικά στάδια.

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για το πρόβλημα της υγείας του

«Το καινούριο μας τραγούδι με τίτλο 8 λεπτά έχει ένα στυλ που είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε. Μόλις άκουσα το τραγούδι αυτό είπα ότι είναι για τις συναυλίες μας. Τα 8 πιο έντονα λεπτά της ζωής μου, ήταν τα πρώτα λεπτά που αγκάλιασα τα παιδιά μου. Τα 8 λεπτά μεγαλύτερης αγωνίας ήταν πριν μπω στο χειρουργείο πριν από λίγους μήνες, που έκανα μία επέμβαση που με ταλαιπώρησε πάρα πολύ είναι η τρίτη φορά, που προσπαθώ να τη λύσω.

Είναι μία επέμβαση, που έκανα το 2020 στον οισοφάγο μου για θέμα παλινδρόμησης, δεν πήγε καλά στη δική μου περίπτωση και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση, ούτε αυτή πέτυχε και τώρα ελπίζω να πετύχει και να επανέλθω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Δεν μπορώ να φάω εδώ και τρία χρόνια»

Στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή και πιο συγκεκριμένα για την σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο και την δικαστική τους διαμάχη (δείτε εδώ την εξομολόγηση του).

«Είχα πολύ έντονη παλινδρόμηση και αυτό μου δημιουργούσε πρόβλημα και στο τραγούδι. Μου σύστησαν να κάνω μια επέμβαση στο στομάχι, που δεν πέτυχε. Σου στενεύουν τον οισοφάγο και κάπως έτσι λύνεται το πρόβλημα, κάτι που σε εμένα δεν πέτυχε. Έχω απίστευτη δυσφαγία, γιατί μου στένεψαν πολύ τον οισοφάγο και τώρα δεν μπορώ να φάω εδώ και τρία χρόνια. Δεν μπορώ να φάω ποσότητες και απότομα. Έκανα μια δεύτερη, δεν πέτυχε ούτε αυτή και τώρα λέω να κάνω μια τρίτη και ελπίζω να πετύχει», αποκάλυψε.

Επίσης, ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε και στην ερώτηση αν θα έκανε δεύτερο γάμο: «Δεν θα ξαναπαντρευτώ! Δεν είναι κάτι που αναζητώ ή σκέφτομαι. Αυτή τη στιγμή η ηρεμία μου, η υγεία μου, και η ψυχική ηρεμία για μένα και των παιδιών, δεν θεωρώ ότι θα αυξηθούν ή θα μεγαλώσουν με έναν γάμο. Μπορούν να υπάρξουν χωρίς αυτόν και ίσως είναι και καλύτερα».

Η σχέση με τα παιδιά του: «Η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς, κανείς δεν είναι, αλλά προσπαθώ για αυτό. Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ! Ο μικρός τραγουδάει πολύ, έχει ωραία φωνή, έχει μπει και στη χορωδία αλλά δεν έχει δείξει κάποιος από τους δύο ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Είναι μικρά ακόμα γιατί και εγώ στα 16 μου το πήρα απόφαση», ανέφερε μεταξύ άλλων.