Ερωτευμένος ξανά ο Πέτρος Κουσουλός 9 μήνες μετά το διαζύγιο - Επιβεβαίωσε τη νέα του σχέση

«Πήγαμε και σε ψυχολόγους και σε ειδικούς παιδοψυχολόγους»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σεπτέμβριο έγινε γνωστό στα μέσα, πως ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαφιροπούλου, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και δύο κόρες πήραν οριστικά χωριστούς δρόμους μετά από χρόνια γάμου.

Ο δημοσιογράφος παρέμεινε στο σπίτι, που έμεινε και η πρώην σύζυγος του με τα παιδιά μετακόμισαν σε νέο σπίτι. Οι αλλαγές αυτές άλλαξαν τις ισορροπίες στη ζωή του Κουσουλού, ο οποίος σε κάθε περίπτωση είχε ως προτεραιότητά του τις κόρες του.

Μέσα από νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοσιογράφος και προβλήθηκε την Τετάρτη 21/6 στο Super Κατερίνα αφέθηκε να εννοηθεί, πως του συμβαίνει κάτι όμορφο μετά το διαζύγιό του. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε, πως κάνει παρέα μαζί και ξέρει εκ των έσω, πως είναι σε μία νέα σχέση.

Δείτε εδώ: Η τελευταία εμφάνιση του Κουσουλού με την πρώην σύζυγό του - Δεν είχαν δει τον φωτογράφο

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Κουσουλού μετά το διαζύγιό του

«Κάνω πολύ παρέα με τον Πέτρο και γνωρίζω ότι έχει προχωρήσει στη ζωή του και πολύ συνάδελφοι. Να 'σαι καλά βρε Πέτρο, όταν εκείνος νιώσει έτοιμος θα τα πει όλα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο του Κουσουλού με τη Ζαφιροπούλου

«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Λόγω ενδεχομένως κοινών παραλείψεων, κοινών προβλημάτων που δεν τα αντιμετωπίσαμε εγκαίρως υπήρξε μία φθορά και πήραμε μια απόφαση που δεν ήταν εύκολα. Ήταν μια απόφαση που πρέπει να τη σκεφτείς και δυο και τρεις φορές γιατί υπάρχουν παιδιά που μπορεί να βγουν πληγωμένα.

Το ευτύχημα είναι ότι διατηρούμε καλές, τυπικές σχέσεις, δεν είμαστε κολλητοί… Είναι προτιμότερο να παίρνεις αυτή την απόφαση όσο επώδυνη κι αν είναι παρά να είσαι σε έναν γάμο που δεν είσαι ικανοποιημένος και αντανακλάται στα παιδιά», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.