Ετοιμάζεται η τηλεοπτική επιστροφή της Μαλέσκου - Σε συζητήσεις με το Οpen στη θέση πολύ γνωστής παρουσιάστριας

Το πρόγραμμα που ετοιμάζεται και η ζώνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε την απόφαση να μείνει μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό κάτι, που συνέπεσε με τη στιγμή, που έμεινε έγκυος και έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί, την κορούλα της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Happy Day την Τετάρτη 21/6 έγινε γνωστή μία πολύ ευχάριστη αποκάλυψη για το πρόσωπό της, καθώς λέγεται πως είναι σε συζητήσεις με το Open για αναλάβει μια νέα εκπομπή μετά τη μικρή αποχή της (δείτε εδώ την πρώτη βραδινή της έξοδο μετά την εγκυμοσύνη).

Οι συζητήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την τηλεοπτική της επιστροφή

Πιο αναλυτικά, οι συζητήσεις αφορούν στην ψυχαγωγική εκπομπή, που θα μπει στη θέση του Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον και της Μάριον Μιχελιδάκη, καθώς είναι επίσημο, πως ολοκληρώνεται η συνεργασία με το σταθμό.

Ο ΣΚΑΙ και οι τηλεοπτικές προτάσεις

Μετά από καιρό και μήνες απουσίας από τον τηλεοπτικό χώρο, η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να παραχωρήσει μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται.

«Συνειδητοποιημένα έχω πάρει αυτή την απόφαση να απέχω και δεν δίνω συνεντεύξεις. Μετακόμισα σε νέο σπίτι με κήπο για να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα σκυλιά. Η οικογένεια μεγάλωσε, είναι σαν παιδιά. Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι, να μην κάνω πράγματα επαγγελματικά που καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις αλλά τελικά χρεώνεται κάτι σε σένα. Αναθεώρησα και επαναπροσδιόρισα πράγματα, έβαλα άλλες προτεραιότητες» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, μου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου. Βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να βρισκόμουν αυτή την περίοδο με κάποιο project που δεν θα ήμουν εγώ. Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον – αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης – αλλά η Ιωάννα δεν μιλάει αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ολοκληρωμένο. Έχω στεναχωρηθεί για πράγματα που έχουν γραφτεί»