Κόνι Μεταξά: "Λιώνει" από έρωτα για τον Καπότση - Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό ταξίδι τους στις Μαλδίβες

Αγαπούν και οι δύο τις αποδράσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά:

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης στις 9 Ιουλίου του 2022 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Φαλάσαρνα της Κρήτης (δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ τους) και αποφάσισαν να πάνε ταξίδι του μέλιτος στις μαγευτικές Μαλδίβες, αλλά και στην Αμερική.

Επόμενο ήταν, λοιπόν, να δούμε πλήθος φωτογραφιών από τις εξορμήσεις τους στα social media το προηγούμενο διάστημα. Την Τρίτη 20/6 ωστόσο η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές ακόμη στιγμές τους από τον εξωτικό αυτό προορισμό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξετρέλανε τους ακόλουθούς της.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση στις Μαλδίβες

Είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ολυμπιονίκη και οι δυο τους έχουν μεγάλη αγάπη στα ταξίδια, κάτι που φαίνεται έντονα εάν παρακολουθεί κανείς τα προφίλ τους.

Διαβάστε επίσης: Στη Βαρκελώνη για τα μάτια του Καπότση - Η φωτογραφία που μαρτυρά την αλήθεια για τις σχέσεις της Κόνι Μεταξά με τα πεθερικά της

Πόσο κόστισε το ταξίδι αυτό

Η γνωστή τραγουδίστρια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από το ταξίδι της καθώς είναι αναμφίβολα εμπειρία ζωής.

Έτσι λοιπόν η ίδια, πριν από λίγο καιρό, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με αυτό το ταξίδι της. Σε ερώτηση λοιπόν για το κόστος του ταξιδιού της ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όπως και σε ένα νησί στην Ελλάδα, υπάρχουν οι φθηνές και οι πιο τσιμπημένες τιμές, αλλά γενικά ό,τι πάρεις στις Μαλδίβες είναι value for money.

Γιατί, ακόμα και να μην πας στο πιο ακριβό νησί, ακόμα κι αν δεν μένεις σε βίλα στο νερό, το εξωτικό τοπίο είναι παντού το ίδιο και η εξυπηρέτηση στα νησιά σε κάνει να νιώθεις πολύ premium τύπος».

Ανάρτηση Κόνι Μεταξά