Τον είχε παντρευτεί πριν τον Κοντούλη: «16 ήμουν τότε, με περνούσε 17 χρόνια, είχε και ένα παιδάκι» - Η αποκάλυψη της Μοιραράκη για τον 1ο της γάμο

«Διαφώνησε όλο μου το σόι για αυτό τον γάμο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τον είχε παντρευτεί πριν τον Κοντούλη: «16 ήμουν τότε, με περνούσε 17 χρόνια, είχε και ένα παιδάκι» - Η αποκάλυψη της Μοιραράκη για τον 1ο της γάμο

Η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης 21/6 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μίλησε "ανοιχτά" για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένειά της, την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, μίλησε για τον πρώτο της γάμο, πριν τον Γιάννη Κοντούλη (δείτε εδώ το όνειρο που είδε μαζί του μετά τον θάνατό του), ο οποίος πραγματοποιήθηκε όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή σε ηλικία, ενώ ο τότε σύζυγός της ήταν αρκετά μεγαλύτερος και είχε ήδη ένα παιδί.

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον πρώτο της γάμο

«Εγώ παντρεύτηκα πολύ μικρή. 16 στα 17 ήμουν τότε. Από πολύ μεγάλο έρωτα την εποχή εκείνη και επειδή είχα μείνει ορφανή από 6 ετών, είδα τον πρώτο μου άντρα ως πατρική φιγούρα, τον είδα προστάτη μου. Με περνούσε 17 χρόνια. Ήταν ένας έρωτας της παιδικότητάς μου. Τον είχα ανάγκη, την προστασία του. Το είχα πει και στον δεύτερό μου σύζυγο. Επειδή ήταν και μεγαλύτερός μου, αυτό μου το παρείχε.

Διαφώνησε όλο μου το σόι για αυτό τον γάμο την εποχή εκείνη και ήταν λίγο πάλη. Πιστεύω ότι και εκείνος με αγάπησε, γιατί ήταν παντρεμένος και πήρε διαζύγιο για να μπορέσουμε να παντρευτούμε. Το παιδάκι που είχε από τον πρώτο του γάμο είναι το παιδί που έχω μέχρι σήμερα, ο τρίτος γιος», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα επισήμανε:

«Λέω ότι πιστεύω ότι κι εκείνος με αγάπησε, γιατί στην πορεία της κοινής μας ζωής αυτά που μου έκανε δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα κάνει ένας άνθρωπος στη γυναίκα του παιδιού του. Αυτός ο άνθρωπος μετά δεν μου φέρθηκε καλά στη ζωή μας και επειδή εγώ είχα φερθεί πολύ καλά σε εκείνον, αλλά είχα φροντίσει και τα τρία μας παιδιά, δύο που γέννησα μαζί του και ένα που δεν ήταν δικό μου. Υπήρξα και υπάρχω μέχρι σήμερα μητέρα τριών παιδιών. Αυτό θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί και να ήταν καλύτερος στη συμπεριφορά του», ενώ εξήγησε πως γνωρίστηκαν στην περιοχή που βρίσκεται το εξοχικό της, διότι και εκείνος είχε εξοχικό δίπλα της.

Διαβάστε επίσης: «Έχω πονέσει πολύ...» - Λύγισε η Δέσποινα Μοιραράκη για την σύζυγό της που έφυγε από καρκίνο