Εκείνη έκανε γυμναστική και οι μικρές χόρευαν - Η αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη στο βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα

Δεν το περίμενε αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα / Σάκης Τανιμανίδης
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα / Σάκης Τανιμανίδης

Η Χριστίνα Μπόμπα, πριν ακόμα μείνει έγκυος, έκανε πολύ συχνά γυμναστική, καθώς της αρέσει να προσέχει τον εαυτό της και να κάνει πράγματα που την βοηθούν ώστε να αισθάνεται καλύτερα και προσφέρουν και στην υγεία της. Αφού γέννησε, λοιπόν, και κατάφερε να βρει μία ρουτίνα που να βολεύει και την ίδια, αλλά και τις δίδυμες κόρες της, αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά την γυμναστική στο σπίτι, ώστε να επανέλθει στα κιλά και στην φυσική κατάσταση στην οποία βρισκόταν προηγουμένως.

Εφόσον μοιράζεται μέσα από τα social media της πολλά από τα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, δεν θα μπορούσε να μη δείξει στο κοινό της τις ασκήσεις και το πρόγραμμα που ακολουθεί, ωστόσο την Τετάρτη 21/6 που αποφάσισε να ανεβάσει το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε διαφορετική διάθεση και σε αντίθεση με την δυναμική μουσική που θα επέλεγε κανείς να παίζει από πίσω, εκείνη είχε βάλει νησιώτικα.

Η αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη στο βίντεο γυμναστικής της Χριστίνας Μπόμπα

Ο σύζυγό της, Σάκης Τανιμανίδης (δείτε εδώ τα τρυφερά τους τετ α τετ στα σοκάκια του νησιού που μένουν), μόλις άκουσε τους πρώτους ήχους πήγε στο σαλόνι να δει τι συμβαίνει και έμεινε άναυδος, ενώ τα παιδιά τους έδειχναν να το απολαμβάνουν αφού χόρευαν όσο η Χριστίνα Μπόμπα γυμναζόταν.

Διαβάστε επίσης: Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό που έφερε την αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη

«Η κατάσταση είναι της μάνας της τρελής», σχολίασε η ίδια στο προφίλ της.

Το σπίτι με την τεράστια πισίνα και την υπέροχη θέα που μένουν στην Αντίπαρο

Εδώ και λίγο καιρό είναι γνωστό πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακαινίζουν το σπίτι στο οποίο έμεναν, μεγαλώνοντας τους χώρους και προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των δίδυμων παιδιών τους (δείτε εδώ το διώροφο κτίριο με τις τεράστιες τζαμαρίες που σχεδιάζουν). Αυτό σημαίνει πως το η οικογένεια δεν μπορεί να μένει σε αυτό όσο γίνονται εργασίες, γι' αυτό και έχουν προχωρήσει σε μία προσωρινή μετακόμιση.

Και δεν διάλεξαν ένα οποιοδήποτε μέρος! Μπορεί οι δυο τους να μην είχαν αποκαλύψει μέχρι σήμερα, Σάββατο 13/5, που βρίσκονται, όμως ένα story της καλής τους φίλης, Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου, πρόδωσε την τοποθεσία τους.

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου αποφάσισε να επισκεφθεί τους φίλους της και να παίξει με τις κόρες τους, όπως φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως νωρίτερα είχε δημοσιεύσει και μία εικόνα από την θέα του σπιτιού αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε νησί και μάλιστα στην Αντίπαρο, προδίδοντας με αυτό τον τρόπο την αλήθεια.

Η οικογένεια Τανιμανίδη έχει νοικιάσει έναν πολύ όμορφο με πισίνα και θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και οι ακόλουθοί τους "τρελαίνονται"!

Μπόμπα Τανιμανίδης Αντίπαρος μετακόμιση

Μπόμπα Τανιμανίδης Αντίπαρος