"Αναταραχή" στα social media με την ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη - Το όλο νόημα σχόλιο

Κορμάρα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα media τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της σχέση της με τον μεγαλύτερό της σε ηλικία επαγγελματία βολεϊμπολίστα και personal trainer, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ πόσα χρόνια την περνάει).

Οι αναρτήσεις της, όμως, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχουν τραβήξει επίσης τα βλέμματα εδώ και λίγο καιρό, μιας που ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφίες της με μαγιό και όλοι οι ακόλουθοί της μένουν με το στόμα ανοιχτό κάθε φορά που την κοιτούν.

Είναι γνωστό πως η ίδια γυμνάζεται πολύ συχνά και προσέχει την διατροφή της, ενώ έχει μάθει να μαγειρεύει και μόνη της και αυτό φαίνεται, αφού είναι "φέτες", η κοιλιά της είναι επίπεδη και τα πόδια της καλλίγραμμα.

"Αναταραχή" στο Instagram με την ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη

Την Τρίτη 20/6, λοιπόν, δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία της με μπικίνι, από ένα άγνωστο μέρος, και μάλιστα στην λεζάντα έγραψε μία φράση όλο νόημα.

Διαβάστε επίσης: Είχε κρεμαστεί πάνω του και έκανε κοιλιακούς στην παραλία - Ερωτική απόδραση για Νικολαΐδη & Πολυχρονιάδη (Βίντεο)

«Κάπου που μόνο εμείς γνωρίζουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μελίνα Νικολαϊδη σώμα
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη

Τι σπουδάζει η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη στην Αγγλία

Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην 18χρονη κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη που έφυγε για σπουδές υποκριτικής στην Αγγλία.

«Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους.

Δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης, θεωρώ ότι μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτό τον ρόλο θέλω να κρατάω. Συζητώ τα πάντα με τα παιδιά μου. Δεν είμαι φίλη με τα παιδιά μου, είμαι η μάνα τους. Δεν σου λέω καν τη λέξη μαμά, σου λέω τη λέξη μάνα. Μου τα λέει τα περισσότερα η Μελίνα. Φαντάζομαι ότι κάποια που είναι πιο προσωπικά, τα συζητά με τις φίλες της.

Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα θέμα. Η θεωρία είναι καλή, αλλά πραγματικά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου. Έχει καλή φωνή η Μελίνα και ξαφνικά πήγε στην υποκριτική. Θα δούμε. Η κόρη μου άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου όταν μπήκε στην εφηβεία και ένιωσε το πρώτο σκίρτημα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.