Χόρευε σε μπαρ με το νουνίτο αγκαλιά - Τα νυχτοπερπατήματα της Ιωάννας Τούνη με λεοπάρ σετάκι στη Μύκονο

Στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φυσικά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χόρευε σε μπαρ με το νουνίτο αγκαλιά - Τα νυχτοπερπατήματα της Ιωάννας Τούνη με λεοπάρ σετάκι στη Μύκονο

Ποιος είναι ο αγαπημένος προορισμός των διάσημων Ελλήνων όταν ο καιρός - ειδικά - αρχίζει και ζεσταίνει; Η Μύκονος φυσικά, την οποία επισκέφθηκε πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το νουνίτο τους.

Η διάσημη νέα μανούλα φαίνεται πως έχει καταφέρει να διαχειριστεί πολύ καλά το μικρό αυτό δώρο που ήρθε στην ζωή της, αφού σύμφωνα με όσα δείχνει μέσα από τα social media της καθημερινά είναι και μαμά και επιχειρηματίας και γυναίκα.

Σε ένα διάλειμμα από τα προβλήματα και την ρουτίνα της καθημερινότητάς, λοιπόν, το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί τη Μύκονο για λίγες ημέρες (δείτε εδώ το ξενοδοχείο που μένουν). Οι τρεις τους έφτασαν στο νησί το μεσημέρι - απόγευμα της Τετάρτης 21/6 και το βράδυ αποφάσισαν να βγουν να δειπνήσουν και να πιουν και το ποτάκι τους.

Μάλιστα, η Ιωάννα δημοσίευσε στα stories της στο instagram ένα βίντεο που τράβηξε ο Δημήτρης και την δείχνει να χορεύει στο μαγαζί όπου βρίσκονταν με το νουνίτο αγκαλιά. Και τον κοίμιζε και το διασκέδαζε η ίδια!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι, λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει για το νησί χάρισε σε οικογένειες πολλά χαμόγελα. Η Ιωάννα Τούνη εξαιτίας της δουλειάς της συγκεντρώνει σπίτι της πολλά ρούχα, καλλυντικά και αξεσουάρ τα οποία δεν χρειάζεται, όπως συμβαίνει και με τον καλό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο.

Ως νέοι γονείς, λοιπόν, είναι λογικό να έχουν αγοράσει και προμηθευτεί αντικείμενα για το μωρό τους, τα οποία τελικά μπορεί και να μην χρησιμοποίησαν ποτέ ή να μην αξιοποιούνται μιας που ο μπέμπης είναι πλέον έξι μηνών (δείτε εδώ το δωμάτιο που του έφτιαξαν στο σπίτι τους στην Αθήνα). Έτσι, λοιπόν, όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξάνδρακη μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δυο τους αποφάσισαν να δωρίσουν όλα αυτά τα πράγματα σε οικογένειες και ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.