«Θα μπορούσε να ήταν ο πατέρας μου...» - Ξέσπασε σε λυγμούς ο Πολ Ευμορφίδης στη διακαναλική συνέντευξη τύπου του "Ευ Κίνηση"

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα μπορούσε να ήταν ο πατέρας μου...» - Ξέσπασε σε λυγμούς ο Πολ Ευμορφίδης στη διακαναλική συνέντευξη τύπου του

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Πολ Ευμορφίδης στη διακαναλική συνέντευξη τύπου του κόμματος "Ευ Κίνηση", με αφορμή την ομιλία που είχε σχετικά με το προσφυγικό και πιο συγκεκριμένα για το Ναυάγιο στην Πύλο που άφησε πίσω του εκατοντάδες νεκρούς με τους περισσότερους να είναι γυναικόπαιδα (δείτε πόσοι έχουν ανασυρθεί).

Ο επιχειρηματίας που ξεκίνησε το δικό του κόμμα και κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουνίου, σκέφτηκε τον πατέρα του που πριν 60 χρόνια έφυγε πρόσφυγας στην Γερμανία.

Τα κλάματα του Πολ Ευμορφίδη

«Δεν μπορούν να χάνονται ζωές και αν δείχνουν με το δάχτυλο τους Έλληνες. Εμείς είμαστε καλοί άνθρωποι, είμαστε πατριώτες. Ξέρουμε τι θα πει συμπόνια, ξέρουμε τι θα πει "έλα στο σπίτι μου να σε ταΐσω, να σε ποτίσω..."» είπε αρχικά και αφού έκανε μια παύση ξεσπώντας σε κλάματα συνέχισε «Στο καράβι μέσα θα μπορούσε να ήταν ο πατέρας μου που έφυγε για Γερμανία παράνομα πριν εξήντα χρόνια...»

Ποιος παίρνει τη θέση του στο Dragons Den

Ένα νέο και ανατρεπτικό show ήταν το Dragon's Den, που βγήκε φέτος στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, καθώς αφορούσε σε επενδύσεις και μάλιστα έδωσε ευκαιρίες σε ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιδέες (δείτε εδώ το συνολικό ποσό, που δόθηκε).

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και το ρεπορτάζ του Πρωινού μας επιβεβαίωσαν την Παρασκευή 2/6, πως το πρόγραμμα πήρε το πράσινο φως για του χρόνου, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Πολ Ευμορφίδης δε θα είναι ανάμεσα στους επενδυτές και έτσι η ομάδα του Dragons' κάνει έρευνα για το νέο μέλος. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Πρωινού μας, αυτό έχει βρεθεί και μάλιστα είναι ένας νέος και πολύ εμφανίσιμος άντρας.