Η «Barbie της Tv» : Ποια είναι τελικά η influencer του instagram που έκρυψε 350.000 ευρώ από την Εφορία;

Νέο δημοσίευμα την φωτογραφίζει λεπτομερώς!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com/Kenny Eliason
Unsplash.com/Kenny Eliason

Μεγάλος σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την πασίγνωστη Ελληνίδα influencer του instagram που πιάστηκε από την τσιμπίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων γιατί «ξέχασε» να δηλώσει σχεδόν 350.000 ευρώ με αποτέλεσμα να καλείται πλέον να πληρώσει πρόστιμο ύψους 270.000 ευρώ, περίπου!!

Ενώ όλοι αναρωτιούνται ποια μπορεί να είναι, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε, το πρωί της Τετάρτης 21/6, με δηλώσεις του στην εκπομπή Πρωινό «Η συγκεκριμένη κυρία, μαθαίνω, ότι βγάζει πάρα πολλά λεφτά μηνιαίως. Ακούω πράγματα που όχι τηλεοπτικοί σταρ.... Μπορεί να βγάζουν τον μήνα 40, 50, 70, 100.000 ευρώ τον μήνα. Ακούω τέτοια ποσά από αυτή την μπίζνα» (δείτε εδώ και τις υπόλοιπες αποκαλύψεις του). Μια ημέρα μετά, και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 22/6 δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso φέρνει νέες αποκαλύψεις για την ίδια.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που «φωτογραφίζει» την γνωστή influencer

influencer εφορία ποια είναι
Unsplash.com/Ibrahim Boran

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, λοιπόν, η εφημερίδα «Η εκρηκτική ξανθιά Barbie της TV, έχει εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους στο instagram και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της σε δυο τηλεοπτικά ριάλιτι».

Σε άλλο σημείο, δε, γράφει «Η γνωστή influencer συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και για την πολυκύμαντη προσωπική της ζωή. Έχει στις «πλάτες» της ένα πολύκροτο διαζύγιο ενώ το τελευταίο διάστημα απασχόλησε τα media με την σχέση της με επίσης γνωστό παίκτη ριάλιτι, η οποία πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα».