Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σάκη Τανιμανίδη: «Παιδιά, τι ήταν αυτό; Αυτό είναι κακό στημένο, συγγνώμη»

Επικές ατάκες στο πλατό του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σάκη Τανιμανίδη: «Παιδιά, τι ήταν αυτό; Αυτό είναι κακό στημένο, συγγνώμη»

Όπως παρακολουθήσαμε χθες 21/6 η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα "τσάκωσε" τον Σάκη Τανιμανίδη να τρέχει έξω από τα στούντιο του Dragons Den, όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα.

O παρουσιαστής έκανε μια αναφορά on camera και συνέχισε να τρέξει. «Το νούμερο ένα συστατικό επιτυχίας για μια ευτυχισμένη ζωή είναι η σωματική άσκηση», είπε στη Μένια Κούκου o παρουσιαστής.

Η αντίδραση της Τσιμτσιλή στο βίντεο του Τανιμανίδη

Στο Happy Day σήμερα 22/6 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της σχολίασαν με χιουμοριστικό τρόπο το ρεπορτάζ, λέγοντας πως φάνηκε πως ήταν στημένο, καθώς δεν είναι λογικό ενώ έχεις γύρισμα να τρέχεις έξω από τα στούντιο και να σε συναντάει και τηλεοπτική κάμερα.

Δείτε επίσης: «Ας το παίζουν αλλού, όχι εγώ!» - Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στο πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη που φημολογείται πως θα πάει στο Dragons Den

«Έχω δει πολλά στημένα σε αυτή τη δουλειά, είτε σε περιοδικά, είτε στην τηλεόραση, είτε στις εφημερίδες. Μη με τρελαίνεται τώρα, ότι θα βγεις ας πούμε στη Μαραθώνος και θα αρχίσεις να τρέχεις;», ανέφερε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου και συνέχισε «Ο Σάκης Τανιμαίδης έχει την ευλογία να δουλεύει και να γκρουπάρει τα γυρίσματα του... Δηλαδή τον έναν μήνα που θα έχει γυρίσματα, ας μην τρέξει στο λιοπύρι. Ας τρέξει το Σαββατοκύριακο».

«Παιδιά, τι ήταν αυτό; Αυτό είναι κακό στημένο, συγγνώμη. Εγώ ανεβάζω πόδι ψηλά, ξεκουράζομαι, πίνω τα νερά μου και χαλαρώνω», σχολίασε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Εγώ σου λέω ότι τυχαίνει και θέλεις να τρέξεις έξω από το στούντιο και βλέπεις ότι... τυχαία είναι μία κάμερα και ένα μικρόφωνο, συνεχίζεις και τρέχεις ρε παιδιά δηλαδή; Δεν ξέρω. Αυτό μου έκανε κι εμένα λίγο εντύπωση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.