Mε ροζ αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό που είχε όλη την πλάτη έξω - Η νέα καυτή εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου

Μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
officialaslanidoumelina - instagram
officialaslanidoumelina - instagram

H Μελίνα Ασλανίδου έχει ένα πολύ ενεργό προφίλ στα social media με τις αναρτήσεις, που κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση η τραγουδίστρια να ποικίλουν με φωτογραφίες από την ίδια, τοπία που επισκέπτεται και φυσικά από τους χώρους, που εμφανίζεται.

Το στυλ της Μελίνας πάντα εκκεντρικό με τις αλλαγές, που κάνει συχνά στα μαλλιά της να εντυπωσιάζουν το κοινό της, που την αποθεώνει συνεχώς με σχόλια στο λογαριασμό της στο instagram.

Μέσα από μία νέα φωτογραφία, που δημοσίευσε η Ασλανίδου τη βλέπουμε να ποζάρει σε κάποια παραλία χαλαρή και αμέριμνη με το μαύρο σορτσάκι της και ένα ροζ με άσπρο χρώμα ολόσωμο μαγιό (δείτε εδώ πως έχει αλλάξει στα χρόνια η Ασλανίδου και άλλες 14 Ελληνίδες τραγουδίστριες).

Η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με μαγιό και το μήνυμά της στο instagram

«Επίσημη πρώτη μέρα καλοκαιριού και παγκόσμια μέρα Μουσικής ????☀️???????????????? Να τραγουδάμε και να χαρούμε επιτέλους το καλοκαιράκι μας … καλό καλοκαίρι παιδιά ????☀️????????????⭐️p.s. Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου για το βόρειο ημισφαίριο και αντιστρόφως η μικρότερη ημέρα για το νότιο ημισφαίριο... Η ημέρα του θερινού ηλιοστασίου γιορτάζεται από αρχαιοτάτων χρόνων στην Ευρώπη με τιμές στον φωτοδότη και ζωοδότη Ήλιο», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου.

Το μυστικό της Μελίνας Ασλανίδου για να μην παίρνει γραμμάριο στα 48 της

Είναι μια από τις πιο καλοντυμένες και καλοδιατηρημένες παρουσίες της εγχώριας showbiz. Κάθε της εμφάνιση ξεσηκώνει τα πλήθη και παρά το γεγονός πως δεν είναι πλέον 30 χρονών, βάζει κάτω και 20αρες! Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου, η οποία αυτήν την περίοδο είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Σε μια της συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό εκτός των άλλων που αποκάλυψε μίλησε και για το πως κρατιέται σε φόρμα!

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει. Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά.

Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ.

Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ’ αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν.

Κατά συνέπεια, όλο αυτό ήταν πολύ καινούριο για μένα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά. Από την άλλη, όμως, νιώθω πως και οι συνεργάτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο «Voice» και στο «X-Factor. Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω «ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς» και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει.

Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», είχε αποκαλύψει.

undefined

Πηγή: Instagram