Μιχάλης Δημητρακόπουλος: ''Λύγισε'' ο δικηγόρος των μεγάλων υποθέσεων με φωτογραφία της μητέρας του

Με τρεμάμενη φωνή και κόκκινα μάτια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: ''Λύγισε'' ο δικηγόρος των μεγάλων υποθέσεων με φωτογραφία της μητέρας του

Το βράδυ της Τετάρτης 21/6 ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Καλύτερα αργά'' με τον δικηγόρο, που έχει συνδέσει όνομά του με κορυφαίες υποθέσεις να ανοίγει την καρδιά του σε μία εφ' 'όλης της ύλης συνέντευξη (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του για την Καϊλή).

Μεγάλη αίσθηση μάλιστα προκάλεσαν δηλώσεις του για ζητήματα, που δεν έχουν να κάνουν με τη νομική και τις υποθέσεις του, καθώς ο Δημητρακόπουλος μίλησε για την οικογένειά του, με τον πατέρα του να προέρχεται από το χώρο της δικηγορίας.

Η μεγάλη συγκίνηση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Σε άλλο σημείο μάλιστα ο δικηγόρος είδαμε να έρχεται μεγάλη συγκίνηση τη στιγμή, που είδε φωτογραφία με τη μητέρα του, που είναι 54 ετών και της έχει μεγάλη αδυναμία με τη φωνή να τρέμει και τα μάτια του να κοκκινίζουν από συγκίνηση.

Οι δηλώσεις του Δημητρακόπουλου για τον πατέρα του

«Άκουσα τη συμβουλή του, αλλά δεν τον άκουσα στη συμβουλή να μην παίρνω αμοιβή, εκεί δεν τον άκουσα. Δεν ήθελε να έχει περιουσιακό στοιχείο στο όνομά του, συνειδητά. Οι έμποροι πρέπει να έχουν. Αυτά που έλεγε ο πατέρας μου τα εφάρμοσε και στην πράξη ο πατέρας μου και εκεί διαφώνησα με τον πατέρα μου», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.