«Με έραψε, με έκανε σταυροβελονιά...» - Συγκλονίζει η Χριστίνα Σούζη με όσα πέρασε στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο της

«Τα σημάδια από ότι μου είπε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με έραψε, με έκανε σταυροβελονιά...» - Συγκλονίζει η Χριστίνα Σούζη με όσα πέρασε στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο της

Η Χριστίνα Σούζη πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια τελευταία με τη γνωστή μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ να έχει σοβαρό τροχαίο πριν από λίγες ημέρες με το αυτοκίνητό της, την ώρα που οδηγούσε στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Η γυναίκα μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να το καταλάβει είδε το αυτοκίνητό της να ντελαπάρει και στη συνέχεια απεγκλωβίστηκε από γνωστό ποδοσφαιριστή (δείτε εδώ) αναλαμβάνοντας λίγο μετά το ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σήμερα η Χριστίνα Σούζη έχει ξεπεράσει το σοκ και κάθε σωματικό κίνδυνο και μάλιστα έχει επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα. Μέσα από δηλώσεις, που έκανε την Πέμπτη 22/6 στο Πρωινό μας περιέγραψε στιγμές της από τον Ευαγγελισμό, ευχαριστώντας όλο το νοσηλευτικό προσωπικό.

Η επιστροφή της Χριστίνας Σούζη στο ΣΚΑΪ μετά το τροχαίο ατύχημά της

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα καλά, καλώς σας βρήκα. Μπορώ να πω κάτι πριν σας πω τον καιρό; Να ευχαριστήσω τον Ευαγγελισμό, που νοσηλεύτηκα εκεί. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι εκεί, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους. Νομίζω πως πρέπει να αυξηθούν, ο καθένας κάνει τη δουλειά για 10 άτομα. Και επιπλέον να ευχαριστήσω την κ. Κοτρώτσιου που με έραψε, με έκανε σταυροβελονιά, με έφτιαξε...αυτά!

Όλα καλά. Δόξα τω Θεώ, όλα καλά! Η γιατρός έκανε κάτι πολύ καλά, γιατί έχουν περάσει 15 ημέρες περίπου, οπότε ναι έχει κάνει κάτι πάρα πολύ καλά...Θα φύγουν όλα τα σημάδια από ότι μου είπε. Ευχαριστώ τον κόσμο και για την αγάπη του άλλη μία φορά.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω και τον Ευαγγελισμό, που όλοι προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο και για μένα και για όλον τον κόσμο που είναι εκεί θέλουν στήριξη όμως ακόμη πολλή. Ήταν πάρα πολύ μεγάλη περιπέτεια Φαίη, όλα καλά και δεν θέλω να το θυμάμαι», είπε η Χριστίνα Σούζη.

Το σοκ μετά το τροχαίο

«Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και προσπαθώ και εγώ να το ξεχάσω. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο, έφυγα την Παρασκευή το βράδυ. Ευτυχώς που με κράτησαν γιατί έπρεπε να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση και παυσίπονα και όλα αυτά μου έκαναν πολύ καλό. Ζοριζόμουν αρκετά, δεν ήταν ανώδυνο όλο αυτό», είπε αρχικά.

Όπως επίσης εξομολογήθηκε, πρώτη της σκέψη όταν έβγαινε από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της, ήταν μήπως έχει χτυπήσει κάποιον άλλον άνθρωπο.

«Το πρόσωπό μου δεν το βλέπετε ακόμα, άστα να πάνε. Δεν θυμάμαι πώς έγινε και το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό, προσπαθούσα να βγω έξω από αυτοκίνητο, η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Προσπαθούσα να βγω, είχαν ανοίξει οι σάκοι και είχα βγάλει τη ζώνη για να βγω. Την φόραγα την ζώνη, θα είχα σκοτωθεί αν δεν την φόραγα. Το σοκ το μεγάλο αφού διαπίστωσα ότι είμαι καλά, ήταν μήπως έχω φάει κάποιον άλλον άνθρωπο, συν τα αίματα που έτρεχαν από την μούρη μου. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, να μην συμβεί σε κανέναν αυτό», είπε.

«Έχω αρχίσει ραδιόφωνο από εχθές, προφανώς μπορώ να βγω ακόμα στην τηλεόραση μέχρι να βγάλω τα ράμματα. Ελπίζω την Δευτέρα που μας έρχεται να μπορώ. Να βάλω make up και να καλυφθούν τα σημάδια. Είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά.

Χθες μου αντικατέστησαν το αυτοκίνητο και οδήγησα ουσιαστικά. Είχα έναν φόβο για το τι θα κάνω αλλά ευτυχώς το ξεπέρασα και οδήγησα. Όλα καλά. Άναψα και την λαμπάδα μου. Πηγαίνω στην Τήνο κάθε χρόνο αλλά την λαμπάδα μου την άναψα γιατί είχα άγιο ρε παιδιά. Έτρεχα παλιότερα μικρότερα έκανα σαχλαμάρες δεν έχω κάνει ποτέ μου ατύχημα. Είναι μεγάλο το σοκ δεν θέλω να το θυμάμαι», εξομολογήθηκε.