Ξεκαθαρίστηκε το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Μικρούτσικου - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για το Super Κατερίνα

Μένει ή φεύγει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξεκαθαρίστηκε το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Μικρούτσικου - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για το Super Κατερίνα

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος και σε ότι αφορά τους τηλεθεατές, που παρακολουθούν την πρωινή ζώνη του Alpha και το Super Κατερίνα τα νέα είναι ευχάριστα, αφού η εκπομπή έχει πάρει πράσινο φως για του χρόνου.

Η ανανέωση του συμβολαίου της Κατερίνας Καινούργιου έχει γίνει εδώ και καιρό, ωστόσο δεν είναι για την ώρα εντελώς ξεκάθαρο ποια πρόσωπα θα δούμε του χρόνου μαζί της στο πάνελ (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της Καινούργιου για την επόμενη σεζόν).

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποτελεί μία κολώνα της εκπομπής με βάση την εμπειρία του με την απόφαση για το αν μένει ή φεύγει να είναι στο χέρι! Τα πράγματα φαίνεται, πως οδηγούνται προς το ναι με βάση τις αποκαλύψεις της παρουσιάστριας την Πέμπτη 22/6.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Το ξαναλέω η δική μου πρόθεση είναι να μην αλλάξει καθόλου η ομάδα, εγώ δε θα ήθελα να αλλάξει τίποτα και κανένας...Ξέρω ότι στο ραντεβού με το Νίκο είπες, πως θες να συνεχίσεις μαζί μου. Έτσι μου είπε ο Κοκλώνης, που είναι παραγωγός. Πλάκα κάνω, αλλά μου είπε κάτι καλό.», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι κόντρες του Μικρούτσικου με την Καινούργιου και οι δηλώσεις για η νέα σεζόν

«Μιλάω εγώ γιατί θεωρώ τον εαυτό μου οργανικό στοιχείο της εκπομπής, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου και πιο αποστασιοποιημένο, να το πω τηλεοπτικά ''είμαι ο μόνος που δεν φοράω ακουστικά''. Θέλουμε πραγματικά να σας ευχαριστήσουμε, γιατί για την επιτυχία της εκπομπής έχετε συμβάλλει, επίσης θέλω στο πρόσωπό σας να κάνω κάποιες παρατηρήσεις, γιατί πολλές φορές, αυτά, που λέτε παραφράζονται - όχι από εσάς προσωπικά - γενικότερα από το χώρο.

Θέλω να πω τη γνώμη μου γι αυτό, που έχει ήδη συμβεί και που έχει άλλον έναν μήνα για να ολοκληρωθεί! Πιστεύω ότι αυτή η εκπομπή, πέτυχε κάποια σημαντικά πράγματα, με τη βοήθειά σας, με το περιεχόμενο της εκπομπής και κυρίως ο τρόπος, που το χειρίζεται η Κατερίνα με τους από πάνω συνεργάτες να παίζει έναν πρωτοποριακό κόσμο, στη θεαματικότητα, δηλαδή στην προτίμηση του κόσμου.

Η εκπομπή είναι μια από τις νικήτριες! Μπορεί κάποιες ημέρες να μην είμαστε πρώτοι, αλλά υπάρχει ένας κατά τη γνώμη μου ένας υγιής ανταγωνισμός - σε επίπεδα τηλεοπτικού συναγωνισμού - με το Γιώργο Λιάγκα, αλλά η εκπομπή έχει πετύχει στην πολύ δύσκολη ζώνη να έχει την πρώτη θέση.

Για εμένα το σημαντικό είναι, ότι αυτή η εκπομπή είναι η μόνη από τις πρωινές, που κατάφερε, ενώ ξεκίναγε σαν ένα τυπικό πρωινάδικο, που τα κουτσομπολιά, νέα της showbiz έφυγε μόνο από αυτό το σκέλος, το κράτησε...αλλά κατάφερε σε μεγάλα κοινωνικά προβλήματα - που ήταν πάντα ένα δικό μου ζητούμενο - και δε λέω τα αμιγώς πολιτικά, αν και όλα είναι, λέω τα κοινωνικά!

Είχαμε τρία χαμένα παιδιά στην Πάτρα, την ιστορία του νησιού με τον αεροπόρο, διάφοροι βιασμοί και η ενοχοποίηση επωνύμων και η κορωνίδα όλων ήταν η ιστορία στα Τέμπη. Απέναντι σε αυτά η εκπομπή επέδειξε καταπληκτικά αντανακλαστικά και να πω πρώτη φορά, που μου δίνετε η ευκαιρία ένα μεγάλο μπράβο στην Κατερίνα! ''Κατερίνα, χειρίστηκες μοναδικά αυτή την ιστορία με τη βοήθεια του Θέμη και των συνεργατών''. Αυτό είναι τεράστια επιτυχία και από εκεί να περνάει πάλι σε άλλα νέα, το έκανε με έναν έντεχνο τρόπο, ώστε να μη δείχνει σαν εκπομπή, ότι είναι μια λαϊκή κουρέλα, που δένει ανόμοια πράγματα. Βγάζω σε όλους τους συνεργάτες μου το καπέλο, αλλά κυρίως στην Κατερίνα. Θα έχω να το λέω, είναι μοναδικό.

Πολλές φορές εγώ είτε γιατί είχα αντίθετη άποψη με την Κατερίνα που μίλαγε με τους συνεργάτες μου, είτε γιατί είχα αντίθετη άποψη με όπως το διαπραγματευόντουσαν το θέμα ερχόμουν σε μία σύγκρουση. Εγώ ένιωσα λοιπόν, πολλές φορές, ότι πάταγα σε ένα ναρκοπέδιο, αντί να νιώθω ότι είμαι σε έναν αγρό και λέω την άποψή μου. Παρ' όλα αυτά όμως αυτά, που μας ενώνουν είναι πολύ λιγότερα από τις προσωπικές αδυναμίες του καθενός.

Και η Κατερίνα δυσκολεύτηκε, γιατί έλεγα κάποια πράγματα, χωρίς στρογγυλεύσεις, χωρίς ισορροπίες, δεν λογοδοτούσα, εγώ ήμουν αιρετικός, τα έλεγα χύμα, δεν είχα το ρόλο να το συμμαζέψω! Αυτές οι κόντρες ποτέ δεν ήταν κόντρες διαλυτικού χαρακτήρα....

Όλα αυτά δε σημαίνουν, ότι θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή, αυτό θα κριθεί από άλλα πράγματα, αλλά είμαι χαρούμενος, που έζησα αυτή την εμπειρία», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας και εκείνη με τη σειρά της να πει το δικό της ευχαριστώ!