O ALPHA πρόλαβε τον ΣΚΑΙ: Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για την Φαίη Σκορδά στο πλατό του Super Κατερίνα

Τι συμβαίνει με το Πρωινό μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O ALPHA πρόλαβε τον ΣΚΑΙ: Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για την Φαίη Σκορδά στο πλατό του Super Κατερίνα

Μια δυσάρεστη είδηση σχετικά με την εκπομπή Πρωινό μας της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, μετέφερε το Super Κατερίνα σήμερα 22/6. Πριν καν βγάλει ανακοίνωση ο σταθμός του Φαλήρου, αποκαλύφθηκε τι θα συμβεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δια στόματος του Χάρη Λεμπιδάκη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν συνεχίζει κανένας συνεργάτης της παρουσιάστριας από το τωρινό πάνελ.

Η αποκάλυψη για το Πρωινό μας της Σκορδά

«Δεν συνεχίζει κανένας. Eίναι απόφαση του σταθμού όχι της Φαίης. Εδώ ο σταθμός αποφασίζει και την πάει στις 12 θέλει δεν θέλει, το καταλαβαίνετε; Είναι προαποφασισμένο», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης και συνέχισε: «Ό,τι είδαμε φέτος είναι επιλογές της Φαίης Σκορδά».

«Δεν είναι ωραίο για τη Φαίη. Αν η Φαίη ήθελε να κρατήσει συνεργάτες και το κανάλι δεν τους κράτησε είναι μεγάλο λάθος από το κανάλι, “αδειάζουν” την παρουσιάστρια», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Εκτός ΣΚΑΙ αύριο 23/6 το Πρωινό μας - Το ανακοίνωσε ξαφνικά η Φαιη Σκορδά

Οι αινιγματικές δηλώσεις της Σκορδά για την εκπομπή λίγες ημέρες πριν

«Όταν έχω να πω κάτι, το λέω δημοσίως και έχω απαντήσει και σε συναδέλφους που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και έχω και προσωπική σχέση με τους περισσότερους και έχω συνεργαστεί. H εκπομπή μας πρωταγωνίστησε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και θέλω να πω κάτι… Δεν είχα καμία ενημέρωση», ανέφερε η Φαίη Σκορδά σχετικά με την ομάδα της και τις αλλαγές στην εκπομπή της για τη νέα σεζόν.

«Την ενημέρωση σχετικά με την αλλαγή ώρας την είχα δύο – τρεις εβδομάδες πριν, αμέσως μετά τις εκλογές. Αυτό το συζητάμε με θετική διάθεση με το κανάλι για να βρεθεί ακόμη κάτι καλύτερο. Μια πιο σωστή ώρα για την εκπομπή. Σχετικά όμως με τους συνεργάτες, ποιοι θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή, αν θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή.

Επειδή δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες κουβέντες φαντάζομαι, εκτός αν μου το κρύβετε όλοι και δεν μου το λέτε, είναι πολύ άβολο. Είναι ένα κομμάτι που αφορά 100% το κανάλι», είπε η Φαίη Σκορδά.