«Δεν απομακρύνθηκα απλώς...» - Το ξεκαθάρισμα της Ελίνας Παπίλα για τον Γιώργο Λάγιο & την Νεφέλη Μεγκ μετά το "Είμαστε Μαζί"

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν απομακρύνθηκα απλώς...» - Το ξεκαθάρισμα της Ελίνας Παπίλα για τον Γιώργο Λάγιο & την Νεφέλη Μεγκ μετά το

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, εντόπισε την Ελίνα Παπίλα στους δρόμους της Αθήνας και έτσι η ρεπόρτερ του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει μερικά πράγματα για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1, Είμαστε Μαζί, η οποία δεν θα συνεχιστεί του χρόνου (δείτε εδώ το "αντίο" της).

Πέρα, όμως, από την δική της άποψη και τα συναισθήματά της για αυτή την εμπειρία της, θέλησε να απαντήσει και σε όσα ανέφεραν οι συνεργάτες της, Γιώργος Λάγιος και Νεφέλη Μεγκ, για την συνεργασία τους και όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες.

Η απάντηση της Ελίνας Παπίλα για Λάγιο και Νεφέλη Μεγκ στο Είμαστε Μαζί

«Το είπα και στην εκπομπή ότι στη ζωή παίρνουμε ρίσκα, κάποια βγαίνουν και κάποια δεν βγαίνουν», είπε αρχικά η ίδια και έπειτα δήλωσε για όσα ειπώθηκαν από την Νεφέλη Μέγκ (δείτε εδώ αναλυτικά):

«Το Νεφελάκι δεν το ‘χω δει, μπορεί να μην της ταίριαξε. Δεν απομακρύνθηκα απλώς μετά είχε τη στήλη της και δεν ερχόταν από την αρχή στην εκπομπή. Ίσως αυτό εννοούσε. Δεν έχει συμβεί κάτι όμως, μια χαρά όλα. Εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ και τη θεωρώ και πολύ ταλαντούχα».

Και πρόσθεσε για τα λεγόμενα του Γιώργου Λάγιου: «Εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Γιώργο και έχουμε κρατήσει επαφές, γιατί είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ, όπως και όλοι στην εκπομπή. Κοίταξε, σε ό,τι έχει να κάνει με το Είμαστε Μαζί, δεν έχει κανένα νόημα να κλαίμε αυτή τη στιγμή πάνω από το χυμένο γάλα. Το κάναμε, τελείωσε, προχωράμε παρακάτω. Εγώ έχω μόνο καλές αναμνήσεις και ωραία, θετικά πράγματα να θυμάμαι από αυτή την εκπομπή».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την εκπομπή

«Εδώ εσείς είστε η πιο πετυχημένη εκπομπή. Γιατί; Δείτε αν υπάρχουν αυτά που έχετε εσείς στη δική μας εκπομπή. Δεν μπορούσε να υπάρξει σωστή αλληλεπίδραση, δεν υπήρχε ελευθερία από πάνω, υπήρχε πολύ συγκεκριμένη, άκαμπτη σκαλέτα», είπε και πρόσθεσε:

«Εάν ξαναϋπάρξει κάποια πρόταση, δεν θα διαπραγματευτώ τα χρήματα αλλά την ελευθερία του λόγου. Αυτό είναι το σημαντικό».

«Σίγουρα ο αρχισυντάκτης ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε σε αυτό. Όταν προσλαμβάνεις έναν συνεργάτη, το κάνεις για αυτό που είναι και για αυτό που σκέφτεται, όχι για αυτό που θέλεις εσύ να πει. Θεωρώ ότι πρέπει να μου δίνεται μία εμπιστοσύνη.

Ο ρόλος μου περιορίστηκε γιατί άλλαξε όλη η δομή της εκπομπής. Η πρώτη με την τελευταία δεν είχαν καμία σχέση. Στις τελευταίες 4 εκπομπές υπήρξε μία συγκεκριμένη δομή αλλά αυτό έγινε μετά από 3 μήνες», σχολίασε έπειτα.

Και σε ερώτηση για το περιστατικό με τον Αντώνη Βλοντάκη, που πέταξε το ακουστικό στον αέρα της εκπομπής, επισήμανε: «Σε εμένα προσωπικά δεν φωνάζει κανείς. Εάν φωνάξει, θα έρθει μετά να μου πει τον λόγο και να μου ζητήσει συγγνώμη. Αυτό είναι κακοποιητικό».