Αποκαλύφθηκε μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά - Η συγκινητική εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού

«Ήμασταν 6 μήνες στη σχέση και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλίκη Κατσαβού άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα του Breakfast at star με την ηθοποιό να παραχωρεί δηλώσεις για τη ζωή της, ενώ παράλληλα έδειχνε μια εύκολη συνταγή για τυρόπιτα.

Η ηθοποιός μεγαλώνει μόνη της το γιο, που έφερε στον κόσμο με το θρυλικό Κώστα Βουτσά εξομολογούμενη, πως ο Φοίβος δεν είναι ακόμα έτοιμος να δει ταινίες, που απεικονίζουν τον πατέρα του, που έφυγε πριν από λίγα χρόνια (δείτε εδώ την ανάρτησή της για τα 3 χρόνια από το θάνατό του).

Ανάμεσα σε αυτά, που αποκάλυψε η Κατσαβού και είχαν τεράστιο ενδιαφέρον είναι η μεγάλη χημεία, που είχε με τον Βούτσα, καθώς από την αρχή της σχέσης τους την καταλάβαινε πριν καλά καλά η ίδια μιλήσει.

Η εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

«Ήμασταν σε μία παραλία και κάποια μανούλα απέναντι θήλαζε το μωρό της και κάπως την κοίταξα φαίνεται και ο Κώστας εκείνη την ώρα το είδε, ο Κώστας σε διάβαζε σαν να ήσουν ακτινογραφία και μου λέει εσύ πρέπει να γίνεις μητέρα. Ήμασταν 6 μήνες στη σχέση και εγώ έμεινα κάγκελο, τι σημασία έχει η ηλικία, όταν ο άλλος σε νιώθει σαν είναι κύτταρό σου;», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Άσχημο ξέσπασμα από την Κατσαβού για την διαθήκη του Βουτσά

«Η έλλειψη του Κώστα είναι καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια. Είμαι σκληρό καρύδι, θα τα λύνω όλα. Όταν δεν υπάρχουν άλλα θέματα τα site τα “κίτρινα” ανασύρουν θέματα από το παρελθόν για μεγάλους τίτλους.

Ζούμε την μέρα της μαρμότας, ας ξανασχοληθούμε με την κληρονομιά του Βουτσά. Το θέμα της διαθήκης ξεκίνησε όταν ζούσε ο Κώστας, ο οποίος γελούσε, έλεγαν ο Φοίβος θα πάρει το σπίτι στο Κολωνάκι κι εμείς ήμασταν με νοίκι.

Δεν έχω καμία βοήθεια δυστυχώς, μου λέει ο Φοίβος πως θα μεγαλώσει και θα προσέχει μόνος του τον εαυτό του. Ο Φοίβος μοιάζει πολύ στον Κώστα, αλλά δεν θέλω να το λέω και να το ακούει γιατί έχει και πολλά δικά του αυθεντικά στοιχεία που φοβάμαι ότι θα πνίγουν», κατέληξε η Αλίκη Κατσαβού.