«Στο συνεργείο και τους είπαν "Θεός σχωρέστον"...» - Το σοβαρό τροχαίο των γονιών της Κατερίνας Καινούργιου

Πριν από χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Στο συνεργείο και τους είπαν

Η Χριστίνα Σούζη πριν από λίγες ημέρες έζησε ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα, το οποίο την οδήγησε για μέρες στο νοσοκομείο (δείτε εδώ όλα όσα πέρασε εκεί), όμως πλέον, αφού βγήκε από την κλινική και επέστρεψε στα καθήκοντά της, προσπαθεί να αφήσει αυτές τις δυσάρεστες εικόνες πίσω της, ώστε να της είναι πιο εύκολο να προχωρήσει παρακάτω και να μπορεί να ξαναοδηγήσει.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την συνάντησε, μάλιστα, στους δρόμους της Αθήνας, με την ίδια να επισημαίνει πως η εμπειρία της αυτή είναι κάτι που θέλει να ξεχάσει, δίνοντας την αφορμή στην Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύψει το σοβαρό ατύχημα που είχαν οι γονείς της πριν από χρόνια με το αμάξι τους και ποια ήταν η συμπεριφορά τους στην πορεία.

Το σοβαρό τροχαίο των γονιών της Κατερίνας Καινούργιου

«Οι γονείς μου όταν είχαν το τρομερό εκείνο ατύχημα μου είχαν πει ότι πήραν το αμάξι να το μαζέψουν, να το πάνε στο συνεργείο και τους είπαν εκεί "Θεός σχωρέστον". Δεν πίστευαν ότι έχουν βγει ζωντανοί. Αναρωτιόμουν μετά και τους ρωτούσα "Μετά από αυτό πως μπορούσατε να οδηγήσετε;". Το σοκ είναι τόσο μεγάλο. Χρειάστηκε μεγάλο διάστημα να το ξεπεράσουν. Κάποιοι δεν οδηγούν ποτέ και κάποιοι άλλοι το ξεπερνούν και ξαναπιάνουν το τιμόνι στα χέρια τους. Νομίζω ότι οι ψυχολόγοι, αν έχω άδικο διορθώστε με, συνιστούν να ξαναπιάσεις τιμόνι στα χέρια σου μετά από αυτό», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Να παρακαλέσω κάτι...» - Αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή λίγο πριν το τέλος