Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η τρυφερή φωτογραφία μαζί με τις κόρες της - Χειροκρότησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ομιλία του

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το απόγευμα της Τετάρτης 21/6, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι μαζί με τις κόρες της, βρέθηκε στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής 25ης Ιουνίου.

Κάθισαν στις πρώτες σειρές και χειροκότησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η οικογένεια του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του για να τον στηρίζει. Μάλιστα, στις πρώτες εκλογές, πήγαν όλοι μαζί να ψηφίσουν.

Η ανάρτηση της Μαρέβας με τις κόρες της

Η Μαρέβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες της, Σοφία και Δάφνη, όπου πόζαραν αγκαλιασμένες.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι παιδιά

«Η Μαρέβα είναι ο έρωτας της ζωής μου»

«Με τη Μαρέβα είμαστε μαζί από το 1995 με ένα μεγάλο διάλειμμα βέβαια, που έκανε όμως τη σχέση μας πιο ισχυρή. Το γυαλί ξανακόλλησε, γιατί δεν είχε σπάσει. Παρότι ήμασταν σε διάσταση δεν μιλήσαμε ποτέ άσχημα ο ένας για τον άλλο, ψαχτήκαμε και οι δύο γιατί χάλασε η σχέση μας την πρώτη φορά, κάναμε την αυτοκριτική και όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί ήμασταν πολύ καλύτερα. Ναι η Μαρέβα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, την εκτιμώ, της αναγνωρίζω τον δυναμισμό της, είναι ένα στήριγμα. Έχει κάνει στην άκρη τα επαγγελματικά της βήματα, γιατί υπάρχουν ασυμβίβαστα. Όχι νομικά, ουσιαστικά ασυμβίβαστα. Και είμαι τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή μου.

Εννοείται ότι της κάνω δώρα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχει παράπονα. Μερικές φορές νομίζω πως έχει μεγαλύτερη αξία αυτά τα λουλούδια από το πουθενά, μια κάρτα που θα στείλεις ή και ένα απλό μήνυμα που ο άλλος δεν το περιμένει. Αυτά τελικά έχουν μεγαλύτερη αξία σε μια σχέση. Και τα δώρα γίνονται, απλά πρέπει να λένε κάτι. Να μη γίνονται μόνο για να γίνονται. Η οικονομική αξία δεν έχει τόσο αξία όσο ο συμβολισμός του κάθε δώρου», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε:

«Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνω παππούς. Η Σοφία είναι 26, ο Κωνσταντίνος 25. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Μου φαίνεται παράξενο γιατί αισθάνομαι πολύ νέος, αλλά από την άλλη πιστεύω ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Πιστεύω ότι είναι αλήθεια αυτό που λένε, ότι τα εγγόνια φέρνουν μια δεύτερη νεότητα».