Κώστας Τσουρός κατά Fipster: «Προφανώς μέσω και αυτών των ανθρώπων έγινε γνωστός»

«Εκτός κι αν προσβάλλεται για άλλο λόγο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός κατά Fipster: «Προφανώς μέσω και αυτών των ανθρώπων έγινε γνωστός»

Ο Fipster βρέθηκε στο Waterboom Festival, και λίγο πριν σημειωθούν οι σοκαριστικές στιγμές με τα δακρυγόνα, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες αλλά και την πορεία του στο YouTube αλλά και για την Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία είναι καλοί φίλοι.

«Μου έλεγαν ότι έχω πετύχει στο YouTube γιατί έχω διάσημους φίλους. Δεν κάνουμε την πιο δύσκολη δουλειά, αλλά για αυτό που κάνω, δουλεύω πολύ. Είναι προσβλητικό να λένε ότι έγινα γνωστός επειδή είμαι φίλος της Μαίρης Συνατσάκη. Ρε δεν πά να...» είπε αρχικά, έπειτα από σχετικά ερώτηση.

«Είναι τραγικό να σχολιάζουν αρνητικά την Μαίρη Συνατσάκη επειδή είπε ότι η κόρη της θα διαλέξει η ίδια το κοινωνικό της φύλο. Πρέπει να είναι λίγος στην ψυχή. Δεν στεναχωρήθηκε, εκνευρίστηκε. Είναι άψογη μάνα, εγώ τη θαυμάζω που καταφέρνει να τρέχει τις εταιρείες της και να έχει χρόνο και για το παιδί», συνέχισε για την δήλωση που είχε κάνει για το παιδί της.

Η απάντηση του Τσουρού στον Fipster

«Για μένα η φράση "είναι προσβλητικό να μου λένε ότι έγινα διάσημος επειδή είμαι φίλος της Συνατσάκη" ή της οποιαδήποτε Συνατσάκη είναι λίγο αστείο! Επίσης και ο Φίλιππος θα έπρεπε να αναγνωρίσει ότι όντως είχε πολλούς ανθρώπους γνωστούς με τους οποίους έκανε παρέα και προφανώς μέσω και αυτών των ανθρώπων έγινε γνωστός», σχολίασε μετά την προβολή των δηλώσεων του ο Κώστας Τσουρός.

Και συνέχισε: «Φυσικά και αξίζει σε αυτό που κάνει στο Youtube, αλλά όλοι κάπως ξεκινάμε. Μου φαίνεται αστείο το ότι λέει πως είναι προσβλητικό. Και, επειδή του λένε πως έγινε διάσημος επειδή είναι φίλος της Συνατσάκη, τι έγινε; Εκτός κι αν προσβάλλεται για άλλο λόγο».

«Καταλαβαίνω πως η νεολαία έτσι μιλάει και εκφράζεται αλλά ας είμαστε και λίγο κόσμιοι. Δεν μπορείς να κάνεις δηλώσεις και να λες, «δεν πα να η άλλη» - «παίρνω χάπια για την τηλεόραση». Αφήστε τα για το Youtube αυτά, ας μην τα δείχνουμε στην τηλεόραση».