Εγκατέλειψε την Αθήνα, μένει στην Σκόπελο και είναι παππούς - Η δουλειά που κάνει σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother, Πρόδρομος

«Είμαι 10 χρόνια παντρεμένος και η ζωή μου είναι πολύ ωραία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εγκατέλειψε την Αθήνα, μένει στην Σκόπελο και είναι παππούς - Η δουλειά που κάνει σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother, Πρόδρομος

Τον Πρόδρομο τον γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Ο επιχειρηματίας πλέον, που έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και μένει μόνιμα στην Σκόπελο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στον Αλέξανδρο Μπαρτζώκα.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που εγκατέλειψε την μεγάλη πόλη, ενώ εξομολογήθηκε πως πλέον ζει μια όμορφη ζωή μαζί με την σύζυγό του και τα εγγόνια τους.

Τι κάνει σήμερα ο Πρόδρομος από το Big Brother

«Λόγω της οικονομικής κρίσης το 2010 τότε που ανοίξαμε και το μαγαζί έδωσα περισσότερη βάση σε αυτό. Όταν αποχωρίζεσαι τα φώτα της δημοσιότητας και φεύγεις και από την Αθήνα, σ’ αφήνει και αυτό λίγο πίσω. Ήταν δύσκολο τα πρώτα χρόνια, μετά το συνήθισα γιατί ο τόπος μου είναι κάτι γνώριμο. Το τραγούδι μου λείπει, όχι η ζωή στην Αθήνα», ανέφερε ο Πρόδρομος αρχικά για την απόφαση του να μετακομίσει στο νησί.

«Μου έγινε πέρυσι μια πρόταση για το Asia Express, αλλά επειδή τα γυρίσματα ήταν μέσα στο διάστημα που ανοίγω και το μαγαζί, δεν είχα ελεύθερο χρόνο και δεν μπορούσα να πάω. Θα πήγαινα μαζί με τον Γιώργο Τσάκα», απάντησε σε ερώτηση για τηλεοπτικές προτάσεις που τυχόν του έχουν γίνει.

«Το παλιό Big Brother έκανε επιτυχία γιατί ο κόσμος δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο», σχολίασε για το σπίτι του Μεγάλου αδελφού.

Δείτε επίσης: Πως είναι σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother, Ζακ Ιωαννίδης

Σχετικά με την ζωή του σήμερα, αποκάλυψε πως έχει δυο εγγόνια: «Είμαι 10 χρόνια παντρεμένος και η ζωή μου είναι πολύ ωραία. Έχουμε και δύο εγγόνια τα οποία όταν με φωνάζουν παππού είναι περίεργο. Και το αγοράκι και το κοριτσάκι είναι πολύ ζωηρά, ειδικά ο μικρός Πρόδρομος είναι σίφουνας. Έχω 2 κόρες από τον πρώτο γάμο της γυναίκας μου οι οποίες έχουν τα δύο παιδιά και εμείς είμαστε οι τρελοί παππούδες», εξομολογήθηκε.