Με γαλάζιο φόρεμα η νύφη και χαβανέζικο πουκάμισο ο γαμπρός - Η Κατερίνα Στανίση πάντρεψε τον αδερφό της μετά από 17 χρόνια σχέσης

Δείτε βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με γαλάζιο φόρεμα η νύφη και χαβανέζικο πουκάμισο ο γαμπρός - Η Κατερίνα Στανίση πάντρεψε τον αδερφό της μετά από 17 χρόνια σχέσης

Η Κατερίνα Στανίση πάντρεψε τον αδερφό της, Ανδρέα με πολιτικό γάμο, έπειτα από 17 χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του Ντόρα αλλά και την απόκτηση του γιου τους. Πατέρας και γιος ήταν ντυμένοι ασορτί, ενώ η νύφη φορούσε ένα γαλάζιο μάξι φόρεμα.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ο δημοσιογράφος Ξενοφώντας Σκιντζής βρέθηκαν στο γάμο και κατέγραψαν όλες τις στιγμές της οικογένειας. Δηλώσεις, έκανε τόσο το ζευγάρι, όσο και οι κουμπάροι και φίλοι τους.

«Μετά από μία ώριμη σκέψη που μας πήρε περίπου στα 17 χρόνια αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν θα αλλάξει και κάτι. Ήταν ένα όνειρο και έγινε πραγματικότητα», είπε ο Ανδρέας Στανίσης.

«Είμαι ευτυχισμένη και πολύ συγκινημένη που αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από τόσα χρόνια. Εύχομαι να έχουν μια καλή οικογένεια. Όπως βλέπω τον αδελφό μου έτσι βλέπω και την νύφη μου. Ο Ανδρέας είναι η φλέβα μου που τρέχει αίμα. Η ζωή του να είναι πάντα χαρούμενη», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Στανίση για τον αδερφό της.

Δείτε επίσης: Καταγγελία και από την Κατερίνα Στανίση - "Μιλάμε για απόπειρες βιασμού ως έφηβη στα 15 μου χρόνια"

Πλάνα από το γάμο του αδερφού της Κατερίνας Στανίση

Ο λόγος που η τραγουδίστρια δεν απέκτησε δικά της παιδιά

Πριν μερικούς μήνες, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που δεν ήρθαν ποτέ τα παιδιά στην ζωή της.

Πόσες φορές έχετε παντρευτεί;

Μία και τέρμα!

Θα ξαναπαντρευόσασταν;

Το έχω αποκλείσει αυτό, εδώ και χρόνια. Σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει λόγος.

Δεν σας λείπει η συντροφικότητα;

Καθόλου, γιατί έχω μείνει και πολύ μόνη μου και τα κατάφερα μια χαρά. Άλλωστε, το είδαμε το έργο και δεν μου πάνε ούτε ο γάμος ούτε η συντροφικότητα. Δεν έχω τύχη εκεί.

Το ότι δεν αποκτήσατε παιδιά ήταν θέμα τύχης ή δική σας επιλογής;

Μέχρι τα 40 το σκεφτόμουν. Μετά είδα ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα. Εγώ πάντα ήθελα να είμαι η μητέρα που θα είμαι πάνω από το προσκεφάλι των παιδιών μου. Επίσης, ήθελα ο άνδρας που θα έχω να είναι ίδιος με εμένα. Όταν είδα ότι με τον άνθρωπο που ήταν δίπλα μου δεν μπορούσαμε να συνυπάρχουμε, με έκανε να μη θέλω να κάνω παιδιά.