Της έχει αδυναμία - Η Ελένη Μενεγάκη έδειξε το φόντο στο κινητό της με την μικρή Μαρίνα

Είναι η μικρότερη της οικογένειας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Της έχει αδυναμία - Η Ελένη Μενεγάκη έδειξε το φόντο στο κινητό της με την μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ δεμένη με τα παιδιά της, ωστόσο ο Άγγελος και η Λάουρα έχουν μεγαλώσει πολύ πια (δείτε εδώ την βόλτα της με την μεγάλη κόρη της στην Αθήνα) και ο καθένας τραβά τους τον δικό του δρόμο, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να περνά περισσότερο χρόνο με τα μικρότερα της οικογένειας, την Βαλέρια και την Μαρίνα.

Επόμενο, μάλιστα, είναι να έχει γεμίσει το κινητό της με βίντεο και φωτογραφίες από τις στιγμές τους. Τι έχει, όμως, ως φόντο; Το έδειξε η ίδια την Παρασκευή 23/6 μέσα από την εκπομπή της στο MEGA, Ελένη, κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης που είχε με έναν από τους συνεργάτες της.

Αυτό το φόντο έχει στο κινητό της η Ελένη Μενεγάκη

Την είχε δείξει και στο παρελθόν και φαίνεται πως δεν την έχει αλλάξει. Στην φωτογραφία που έχει επιλέξει ποζάρει η ίδια στην κάμερα μαζί με την μικρή Μαρίνα, την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Ματέο Παντζόπουλο (δείτε εδώ τι συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μεταξύ τους).

Μενεγάκη φόντο στο κινητό

Η σπάνια αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τα παιδιά της

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, κατά την οποία μίλησε για τα παιδιά του, αλλά και την κρίση στον γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου (δείτε την εδώ αναλυτικά), η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη στον αέρα του MEGA και της "Ελένης" το μεσημέρι της Παρασκευής 16/6.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα δικά της παιδιά και στον τρόπο που τους εξήγησε ποιο είναι το επάγγελμά της όταν αυτά μεγάλωσαν αρκετά, επισημαίνοντας πως τους ήταν πολύ δύσκολο να αντιληφθούν γιατί η μητέρα τους βρισκόταν στην τηλεόραση.

«Αυτό που έλεγε ότι το παιδί μου κατάλαβε γύρω στα 6 χρονών ότι είμαι τραγουδιστής, άσχετα τι λέει ο Νίκος - και εμείς το έχουμε πει αυτό - τα παιδιά έχουν συγκεκριμένη εικόνα αν ο γονιός του δεν κάνει ένα επάγγελμα που είναι πιο κοντά στα επαγγέλματα που είναι πιο συγκεκριμένα. Εγώ δεν ήξερα πώς να εξηγήσω αυτό που κάνω. Μεγαλώνοντας τα παιδιά μου το κατάλαβαν. Κάπου εκεί στα 6. Μέχρι τότε έλεγαν "γιατί η μαμά μου είναι μέσα στην τηλεόραση"», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Αγκαλιές και φιλιά στο σκάφος με τον Ματέο - Το πρώτο μπάνιο της Ελένης Μενεγάκη με μικροσκοπικό τιγρέ μπικίνι