Με μία χούφτα πενηντάρικα μπροστά στην κόρη της η Τζούλια Αλεξανδράτου: «Να μαθαίνει από νωρίς»

Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πριν από περίπου τέσσερις μήνες, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, και έκτοτε είδε την ζωή της να αλλάζει, καθώς προτεραιότητά της έγινε η κόρη της (δείτε εδώ σε ποιον μοιάζει). Συχνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και κάνει τους θαυμαστές της να "λιώνουν" στη θέα του μωρού, ωστόσο την Παρασκευή 23/6 ένα story που έκανε δίχασε το κοινό της.

Δημοσίευσε, δηλαδή, την κόρη της ενώ μπροστά της κρατούσε στα χέρια της πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και έγραψε χαρακτηριστικά: «Στόχος είναι τα λεφτά», το οποίο είναι και ο τίτλος του τραγουδιού που είχε ερμηνεύσει πριν από χρόνια και έκανε μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: «Πολύ αδυνάτισε! Φάε» - Ανησυχία για την σημερινή εικόνα της Τζούλιας Αλεξανδράτου

"Σούσουρο" με την ανάρτηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου με την κόρη της

Στη συνέχεια, μάλιστα, πρόσθεσε: «Να μαθαίνει από νωρίς», κάτι που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

Τζούλια Αλεξανδράτου κόρη χρήματα

Βγάζει εκατομμύρια μόνο από το Only Fans

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν με την μικρή, αποκάλυψε και το ποσό που έδωσε για το δωμάτιο της ιδιωτικής κλινικής που βρίσκόταν με την κόρη της. «Έχω όλο το δίκλινο φυσικά δικό μου σουίτα 4.000$»

undefined

Ωστόσο, το ποσό αυτό δεν είναι τίποτα φοβερό για την ίδια, μιας και ο καθένας μπορεί να την χαρακτηρίσει εκατομμυριούχα, μιας και η πηγή εισοδήματος της από το Only Fans είναι τεράστια!

Πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο κατάλληλο μόνο για ενήλικες (λόγω του ερωτικού περιεχομένου του) όπου οι δημιουργοί, δηλαδή οι influencers ή αυτοί που κάνουν προφίλ, μπορούν να μοιράζονται ερωτικές εικόνες και βίντεο ή εκείνα που συνορεύουν με τη σεξουαλικότητα στο μέγιστο οποιουδήποτε τύπου, κατηγορίας, σκηνής κ.λπ.

Στην περίπτωση αυτή, Το Onlyfans δεν λογοκρίνει απολύτως τίποτα, ούτε βίντεο ούτε εικόνες. Και για τον λόγο αυτό αποτελούν αξίωση για πολλούς. Όπως λοιπόν αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει το δικό της προφίλ στην εν λόγω πλατφόρμα εδώ και 6 χρόνια και κάθε χρόνο βγάζει πολλά χρήματα. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα έβγαλε μισό εκατομμύριο.

Τζούλια Αλεξανδράτου Only Fans χρήματα